Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Menyutvecklare

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer food services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i sverige, de flesta under varumärket amica, men även under varumärket fazer. Fazer food services har ca 1500 anställda och driver ca 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård. Vi skapar smakupplevelser.

 

Din roll som menyutvecklare innebär att du kommer att planera och ansvara för våra menyer. Till det behövs både ett kreativt tänkande runt maträtter samtidigt som menyerna ska svara upp mot de krav som finns i de kontrakt vi har med våra kunder.

Som menyutvecklare ansvarar du för att menyer är korrekt näringsberäknade i kostdataprogrammet mashie samt uppfyller övriga specifika krav som kosten kräver. Då många av våra uppdrag rör mat lagad från grunden måste du vara van matlagare och ha god matkännedom. Ditt ansvar är också att utföra administrativa rutiner i mashies databas som t.ex. Att uppdatera priser och kopplingar.

Du kommer även att delta i de kvalitetstester vi gör på anbudsprodukter samt medverka på utbildningsdagar för köksmästare och kockar.

Vi erbjuder

På fazer food services finns stor matglädje med fokus på kvalitet och att laga mat från grunden. Vi värnar om svensk matkultur och har en kvalitativ leverans i allt vi gör. Du kommer i rollen att få möjlighet till kontinuerlig utbildning och delaktighet i seminarier och mässor.  i rollen kommer du även att få möjlighet att vara delaktig i drift och produktion för att få en bättre helhetsbild.

Kvalifikationer

• kostekonomutbildning eller motsvarande t.ex. Dietist eller nutritionist
• kockutbildning är meriterande utöver ovanstående.

Egenskaper

• smidig med öppen och glad karaktär
• grupporienterad lagspelare som har lätt för att skapa förtroende och att samarbeta
• stort professionellt kunnande och intresse för matlagning och smakupplevelser i alla dess former
• mycket god administrativ förmåga samt strukturerat och noggrant arbetssätt
• kunna arbeta självständigt i högt tempo med egen drivkraft
• god analytisk förmåga

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611