Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior medarbetare till healthcare-teamet inom Corporate Finance

Pareto securities är en oberoende, ledande nordisk investmentbank. Verksamheten består av corporate finance, project finance, aktie- och kreditanalys samt aktie- och obligationsmäkleri. Pareto securities har 450 anställda och kontor i 18 städer världen över.

Vi erbjuder

detta är en möjlighet att ansluta sig till en framgångsrik investmentbank med en global organisation, stora tillväxtambitioner och ett växande corporate finance-team. Pareto erbjuder medarbetare ett utvecklande arbete med stort ansvar och konkurrenskraftiga anställningsvillkor.

Du kommer att ansvara för att utveckla befintliga och nya nätverk med målet att skapa nya affärsmöjligheter med fokus på primärtransaktioner i form av kapitalanskaffning, ipo och m&a. I din roll kommer du att arbeta i ett dedikerat healthcare-team. Vi tror att du har en gedigen erfarenhet av affärsutveckling inom ett läkemedels- eller bioteknikbolag, från en position inom bank/finans som investment manager, som analytiker eller inom corporate finance.

I ditt arbete kommer du att:

• aktivt arbeta med att generera nya affärer
• bli en del av ett ”deal team” och från dag ett arbeta nära alla gruppmedlemmar
• involveras i hela processen både inom eget kapital- (ecm) och lånefinansiering (dcm)
• arbeta med komplexa finansiella modeller och utföra detaljerad finansiell analys
• ta en ledande roll i produktionen av presentationsmaterial

Kvalifikationer

• minimum fem års relevant erfarenhet av corporate finance/affärsutveckling/analys inom healthcare
• starka akademiska meriter inom medicin, bioteknik, biokemi, biologi eller ekonomi, helst dubbla examina
• utmärkta kunskaper i affärsengelska i tal och skrift
• arbete på internationell nivå är en stark merit

Som person är du analytiskt lagd, proaktiv och idérik och har hög arbetskapacitet. Du har ett strukturerat arbetssätt och drivs av att göra affärer.

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id608