Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sales Manager Bygg Sverige

Rias A/S är ett börsnoterat företag med ThyssenKrupp Group som huvudaktieägare. RIAS ingår således som ett av 13 företag i ThyssenKrupp Plastics nätverk och levererar plast halvfabrikat till den internationella marknaden. RIAS grundades 1959 i Danmark som ”RIAS, Roskilde industri aktiebolag. Vi  lagerför ett brett sortiment av plast halvfabrikat som vi distribuerar och säljer genom agenter i Norden och erbjuder dessutom alla typer av kundanspassade lösningar till industri och skyltbranschen med produkter från vår specialicerade behandlingsavdelning RIPRO. Vi ger hantverksmässiga råd och industriell bearbetning av material och våra produkter omfattar bland annat kanalplast, korrugerad takplast och andra tak, takrännor, fasadpaneler, hobbyplattor m.m. Läs mer på www.rias.se  

Vill du ansvara för RIAS viktigaste nästa steg i Sverige?
 
RIAS har funnits representerade på den svenska marknaden under många år och har primärt samarbetat med ett antal bygghandelskedjor. Då man ser en stor potential på den svenska marknaden har man nu beslutat att anställa en dedikerad Sales Manager som får ansvaret att säkra en större tillväxt genom ökad bearbetning av nya och befintliga kunder på verksamhets- och central nivå samt medverka till att bygga upp en mindre säljorganisation i Sverige.

I rollen som Sales Manager Bygg Sverige rapporterar du till Affärsområdeschef Bygg och medverkar till utveckling och implementering av säljningsstrategin för den svenska marknaden. Detta inkluderar också att prioritera och planera säljinsatser för nya och befintliga kunder, men troligt vill fokus främst ligga på att bearbeta huvudkontoren för de olika byggvarukedjorna, återförsäljare och entreprenörer. Fokus ligger framförallt på att växa RIAS affär på den svenska marknaden och därför kommer även bland annat försäljning till industrin att ingå. Man kommer självständigt att ta fram och förhandla offerter och ramavtal samt leda den svenska säljorganisationen.

Vi erbjuder
I rollen kommer du att vara en del av en global organisation i tillväxt och du ansvarar för att bygga upp försäljningen och organisationen på den svenska marknaden. Denna tjänst innebär stor frihet och för rätt person är potentialen till utveckling av området stort. I tjänsten kommer man att få möjligheten att arbeta brett med spännande kunder både på central nivå samt till återförsäljarledet och ute i verksamheterna. 

Kvalifikationer
• Dokumenterade resultat av försäljning till återförsäljarkedjor/DIY-kedjor
• Erfarenhet av skapande och förhandling av avtal, B2B
• Relevant kommersiell utbildning
• Ledare som visar vägen

Meriterande
• Erfarenhet av försäljning av plastprodukter till bygg
• Teknisk förståelse för byggmaterial
• Att du redan har arbetat med förhandlingar på central nivå hos detaljistkedjorna
• Erfarenhet av försäljning till byggprojekt

Egenskaper
• Strukturerad, ärlig och utåtriktad
• Relationsskapare
• Affärsmässig
• Självständig och drivande
• Ledare med Hunter-profil

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Søren Selnæs, +45 2016 7586 eller soren.selnaes@k2search.dk alternativt Pauline Nilsson Cattaneo på K2 Search AB, pauline.nilsson-cattaneo@k2search.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 10 augusti 2015. Ansök tjänsten på www.k2search.se

.