Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Avdelningschef Lås

Safeteam har utformat, installerat och underhållit avancerad säkerhetsteknik sedan 1972.

Vi erbjuder allt från enskilda produkter till kompletta säkerhetslösningar.

Vi finns på sex orter runt om i sverige, med huvudkontor i göteborg och regionkontor i stockholm sedan 2002.

Rollen
verksamheten i stockholm är indelad i två avdelningar; larm och lås, där din roll är att leda arbetet inom avdelningen lås. Internt består ditt ansvar i att driva och fördela arbetet för att säkra en föredömlig kundleverans, men även att genom lyhört och närvarande ledarskap bibehålla företagets värderingar och kultur för att bibehålla den goda stämningen.

Du leder en grupp om 12 personer och sitter med i den lokala ledningsgruppen.

Vi erbjuder 
safeteam är ett av stockholms och sveriges marknadsledande säkerhetsföretag. Verksamheten i stockholm fungerar mycket väl med stabil orderingång och kompetent personal som trivs. Möjligheterna och potentialen för stockholmregionen är dock fortsatt stora och under hösten inleds en satsning på att stärka varumärket och öka tillväxten ytterligare. Att vara avdelningschef på safeteam innebär därför en fantastisk möjlighet att vara en del av en redan framgångsrik verksamhet och se till att den tar nästa steg.

Safeteam är ett familjeföretag som lägger stor vikt vid sin kultur. Långsiktighet är viktigt, både i kundrelationer och i att se till att medarbetarna trivs.

Kvalifikationer
du har gedigen erfarenhet av säkerhetsbranschen och tror genuint på dess möjligheter. Vi tror också att du på något sätt har lett personal och brinner för den aspekten i rollen.

Egenskaper
för att trivas på safeteam är du en prestigelös och trygg person som tycker om när det händer mycket runtomkring dig. Det är naturligt för dig att ta stort ansvar och fatta beslut och du känner att du kommer till din rätt i en miljö med fokus på utveckling och resultat.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 17 augusti 2015.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 2