Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Stockholm

SafeTeam har utformat, installerat och underhållit avancerad säkerhetsteknik sedan 1972. Genom förtroendefullt partnerskap inom säkerhet hjälper vi våra kunder till bättre trygghet och lönsamhet.

Vi erbjuder allt från enskilda produkter till kompletta säkerhetslösningar. Vårt kompetensområde är brett, vilket ger oss möjlighet att möta våra kunders alla säkerhetsbehov inom låssystem, inbrottsskydd, larm och övervakning, brandskydd, dörrautomatik och fastighetsfilm.

Vi finns på sex orter runt om i Sverige, med huvudkontor i Göteborg och regionkontor i Stockholm sedan 2002. Där vi inte har egen verksamhet har vi avtal med lokala säkerhetspartners, vilket gör vår serviceorganisation rikstäckande.

Rollen

Regionchefen leder SafeTeams verksamhet i Stockholm. En central del av uppdraget är att skapa entusiasm samt förse organisationen med mycket positiv energi. Regionchefen leder och styr regionens sälj- och marknadsarbete och är också operativt med i arbetet genom att på ett övergripande plan sälja ”SafeTeam” gentemot potentiella kunder. För att lyckas i detta arbete skall den nye regionchefen vara en affärsinriktad person och erfaren ledare med stor social kompetens och mycket ambition. Man behöver inte nödvändigtvis komma från branschen men bör ha ingående förståelse för denna typ av verksamhet.

Kvalificerad kandidat får ansvar för avdelningens verksamhet, bemanning & ekonomi. Man är del i den lokala ledningsgruppen tillsammans med SafeTeams avdelningschefer. I rollen ingår ett direkt personalansvar för 10 personer.

Vi erbjuder 
         
SafeTeam är ett av Stockholms och Sveriges marknadsledande säkerhetsföretag. Verksamheten i Stockholm fungerar mycket väl med stabil orderingång och kompetent personal som trivs. Möjligheterna och potentialen för stockholmregionen är dock fortsatt stora och under hösten inleds en satsning på att stärka varumärket och öka tillväxten ytterligare. Att vara avdelningschef på SafeTeam innebär därför en fantastisk möjlighet att vara en del av en redan framgångsrik verksamhet och se till att den tar nästa steg. Du kommer att leda en engagerad och kunnig grupp medarbetare som har höga förväntningar på en ledare som med sin kunskap driver verksamheten mot ytterligare framgång och tar tillvara på varje medarbetares potential. SafeTeam är ett familjeföretag som lägger stor vikt vid sin kultur. Långsiktighet är viktigt, både i kundrelationer och i att se till att medarbetarna trivs. Beslutsvägarna är korta och som anställd på SafeTeam har du stora möjligheter att påverka och vara delaktig oavsett befattning.

Kvalifikationer

Du har gedigen erfarenhet av personalledning och en omvittnad god förmåga att få resultat i en region/distrikt. Du är en skicklig och värderingsstyrd uppföljare som ser dina medarbetare och vet hur du ska få dem att prestera i toppklass.

Egenskaper
För att trivas på SafeTeam är du en prestigelös och trygg person som tycker om när det händer mycket runtomkring dig. Det är naturligt för dig att ta stort ansvar och fatta beslut och du känner att du kommer till din rätt i en miljö med fokus på utveckling och resultat. Som chef och ledare är du lyhörd, diplomatisk och tydlig.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med
Arnold Sjölund, rekryteringskonsult: arnold.sjolund@k2search.se
Pauline Nilsson Cattaneo, researchkonsult: pauline.nilsson-cattaneo@k2search.se

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 17 augusti 2015. Ansök tjänsten på www.k2search.se

.