Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Head of Solution Area Services

Telia enterprise business unit är den ledande ict-leverantören i sverige med en bred portfölj av kommunikationstjänster för att hjälpa företag och organisationer se nya möjligheter. Med cirka 2000 anställda är enheten ansvarig för alla typer av företagskunder, från nystartade och små företag till medelstora och stora företag samt den offentliga sektorn. Enheten enterprise solutions med ca 400 medarbetare är organiserat inom teliasonera sverige/business unit enterprise och är den enhet som ansvarar för produkt- och tjänsteutveckling i sverige.

 

Vi söker nu en chef för solution area services med uppdrag att kraftigt expandera services affärsvolym för företagskunder. Det finns en mycket stor outnyttjad potential i teliasoneras befintliga kundengagemang vad avser nya tjänster till gagn för kunderna och deras verksamhet.  solution area services har i uppdrag att identifiera och utveckla dessa nya tjänster vilka innefattar allt ifrån supporttjänster, outsourcing av nyckelfunktioner, utbildningar och förstudier. Teamet för solution area services består av specialistsäljare, säljchef samt tekniska- och kommersiella produktchefer av vilka de senare rapporterar till head of solution area services.

Till denna viktiga tjänst söker vi dig med starkt intresse för affärs- och tjänsteutveckling och som drivs av att göra affärer. Ditt huvudsakliga uppdrag är att arbeta nära kunden och i partnerskap ta vara på de möjligheter den pågående digitaliseringen erbjuder genom att utveckla och sälja in nya tjänster. Rollen innefattar även att etablera interna rutiner och metoder i nära samarbete med övriga organisationen. Vidare blir en viktig uppgift att leda, coacha och utveckla teamet för att nå uppsatta mål.

Som head of solution area services är man en del av enterprise solutions leadership team och rapporterar till head of enterprise solutions.

Vi erbjuder

du får chansen att vara en viktig drivkraft och nyckelspelare i teliasoneras resa mot målet new generation telco 2018 där fokus blir att gå från renodlad telekomleverantör till att bli en ledande ict-provider.

Kvalifikationer

• mångårig erfarenhet av kvalificerad tjänsteutveckling och paketering
• dokumenterad kunskap om och erfarenhet av telekommunikation, ict och services business
• bred och dokumenterad framgång inom ledarskap
• akademisk examen
• meriterande med erfarenhet av affärsutveckling och etablerande av ny affär

Egenskaper

• målfokuserad
• coachande ledarskap
• god kommunikatör
• uthållig
• förmåga att se helheten och att skapa strukturer
• affärsmässig och kundorienterad

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611