Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef, Norra Bohuslän

Swedemount grundades 1991 och består bland annat av butikerna sportshopen, vilket är sju stycken butiker på orterna lysekil, grebbestad, tanumstrand, strömstad, charlottenberg samt nordby.
sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget tillverkar, marknadsför och utvecklar även sitt eget varumärke swedemount, kläder som ska kunna användas under hårda klimat och ansträngningar. Grundarna har ett stort intresse för sport och utomhusaktiviteter vilket har blivit drivkraften för utvecklandet av material, design och funktion.
genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget nu skapat en omfattande tillväxt i bolaget. Företaget har ca 95 anställda och omsätter ca 250 msek.

Vi erbjuder
vi erbjuder möjlighet att skapa sin egen roll i ett framgångsrikt företag med stark tillväxt. Du kan medverka till att göra ett vinnande koncept ännu starkare. För rätt person kommer rollen att växa med företaget. Swedemount kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en entreprenöriell kultur med högt tempo.

Kvalifikationer
• du har erfarenhet av att leda personal på distans, med största sannolikhet inom detaljhandeln med ansvar för butikschefer
• erfarenhet av resultatansvar
• troligen har du en akademisk bakgrund

Egenskaper
• affärsorienterad
• organiserad och god personalledare
• kommunikativ och prestigelös
• drivande och engagerad

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611