Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Channels Syd

Telenor är en av Sveriges största leverantörer av telekommunikationstjänster och de vänder sig till både privatpersoner och företag. Bland deras tjänster finns mobiltelefoni, fast- och mobilt bredband, tv och avancerade telefonväxlar för företag. Deras mobilnät – som består av 2G, 3G och 4G – täcker omkring 99 procent av Sveriges befolkning. I Telenor Sverige ingår också Bredbandsbolaget, Glocalnet, Canal Digital Kabel-tv och Open Universe. De har drygt två miljoner kunder, en årsomsättning på drygt 11 miljarder kronor och cirka 2200 anställda.

Vill Du vara med att driva och utveckla Telenor i Region Syd?

Detta är en ny roll i en ny organisation inom affärsområdet Channels. Telenor har valt att flytta Regioncheferna närmare ledningen och ge ett ökat mandat för att komma närmare kund samt att få in flödet av information från marknaden. Det är en operativ försäljningschefsroll men är också mer strategisk än tidigare och man behöver få in en profil som kan stötta och bidra med sina erfarenheter i den förändring och resa som ska göras.

Utmaningen

Du ingår i ledningsgruppen inom affärsområde Channels i Sverige och rapporterar till CCO Sverige.
Det finns höga ambitioner gällande kundservice och kundupplevelser. Rollen innebär att delta i den strategiska förflyttningen och i samspel med de övriga i ledningsgruppen driva och öka kundfokuseringen och försäljningen genom sina chefer i regionen. Region Syd är Skåne, Halland, Blekinge och delar av Småland. Du har personalansvar för samtliga i regionen, ca 80 personer i de egna butikerna (ca 20 butiker), med ansvar för samtliga 40-45 point-of-sales (egna butiker, shop in shop, ÅF).

Din bakgrund

Vi söker en erfaren och stabil ledare med bakgrund inom retail. Du är en senior och erfaren person med en akademisk bakgrund inom ekonomi/marknadsföring. Du är en kommunikativ och god lagspelare med en förmåga att stötta på detaljnivå samt lyfta blicken och arbeta med de strategiska delarna. Du är kreativ och kan se affärsmöjligheter.
Du vågar ifrågasätta det traditionella, hitta nya smarta sätt arbeta med kundupplevelser och på så sätt bidra till mervärde i affären. Du är van vid ledningsgruppsarbete och har en vilja att delta i den strategiska förflyttningen.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som Regionchef krävs ett tydligt, respektfyllt och utvecklande ledarskap med fokus på både uppgift och människa. Du är duktig på att utveckla, supportera, sätta mål samt följa upp dina medarbetare på ett engagerat och positivt sätt. Förmåga att skapa en god kultur där alla arbetar med ett likartat mottagande i kundmöten. Du har stort driv, mod och engagemang. Vi tror även att du har ett gott mått av sunt förnuft, prestigelöshet, är ärlig och lojal samt bidrar till att skapa gemenskap med ett öppet sinne, positivitet och social förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad gör detta till din utmaning?

Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som Regionchef till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!

Övrigt

För en mer jämställd ledningsgrupp inom affärsområdet Channels ser vi gärna kvinnliga sökanden. Rollen kräver en del resor, du kommer att vara ca 2 dagar/vecka i Stockholm och övriga dagar ute i regionen.

Du är välkommen med din ansökan redan nu, men vi kommer först påbörja urvalet efter semestern och du kan förvänta dig ett svar efter den 10 augusti.

Vill du veta mer är du välkommen att ta kontakt Eva Backstam på K2 Search, tel. 076-000 18 20 | eva.backstam@k2search.se. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
Ansök till tjänsten på www.k2search.se

 

Executive Search se.