Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Group HR Director

Kgh customs services är en ledande oberoende leverantör av tulltjänster, vilket innefattar tulldeklarationer, momsrepresenta¬tion, kon¬sulttjänster, utbildning, tullsystem och gränstjänster. Kgh-koncernen erbjuder kompetens genom egna dotter¬bolag i europa och globalt genom ett partnernätverk. Företaget grundades 1963 och har idag mer än 13 000 kunder spridda över hela europa. Kgh-koncernen har egna kontor vid alla viktiga hamnar och gränser i europa, och har fler än 600 anställda i sverige, norge, danmark, tyskland, frankrike, belgien, nederländerna, italien, tjeckien samt Österrike. Sedan november 2013 är den europeiska investeringsfonden bridgepoint development capital majoritetsägare.

Vi söker en group hr director med uppdrag att leda kgh’s hr-arbete in i ett nytt spännande skede i företagets ambitiösa tillväxtresa på den internationella marknaden.

Rollen är bred och innebär både strategiskt och operativt hr-arbete i en stabil, lönsam och kompetent organisation som växer snabbt. I befattningen ligger ansvar för allt inom hr såsom utveckling av hr processerna, policys och verktyg inom områden som t.ex.

Ditt fokus kommer att vara att stärka den internationella hr strukturen samt att erbjuda ett utökat och aktivt stöd för ledning och övrig organisation i den pågående utvecklingen av företaget. Du kommer själv att vara mycket närvarande och nära affären.

Din framgång har betydelse för koncernens tillväxt och lönsamhet. Uppdraget är internationellt och rollen är placerad vid huvudkontoret i göteborg.

Vi erbjuder

vi erbjuder en absolut nyckelroll i ett spännande, internationellt bolag som befinner sig i ett starkt utvecklingsskede med kraftig europeisk expansion i fokus. Du kommer att ha stor möjlighet att ”skapa mycket och göra affärsmässig skillnad” i en etablerad organisation.

Vi söker dig som har

• bred erfarenhet som hr-chef, gärna från tjänstesektorn
• erfarenhet av internationellt hr-arbete
• social talang och förmåga att verka i olika kulturella sammanhang
• stark kommunikativ förmåga
• mod och uthållighet
• du har troligen en universitetsexamen inom hr

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611