Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Säljare Stockholm

Spandex specialiserar sig på försäljning, distribution och service inom digitaltryck, skärning, fräsning, material och aluminiumbaserade skyltsystem. Spandex representerar branschens ledande varumärken och har över 20 000 kunder i mer än 15 länder. R&D Spandex AB representerar den svenska marknaden och är återförsäljare åt 3M, Avery Dennison, Arlon och 3A. Företaget säljer även egna varumärken som Image Perfect och Image Bond. R&D Spandex AB har för avsikt att växa kraftigt i Sverige och att etablera verksamhet i Finland, Norge och Danmark via förvärv under de kommande fem åren. Spandex ägs av Gilde Buy Out Partners som är en av Europas främsta mid market Private Equity bolag, med förvaltade fonder på över två miljarder euro. I Sverige finns kontoret i Laholm med ca 45 anställda och en omsättning på ca 112 miljoner SEK. Läs mer på www.rdspandex.se

Som säljare Stockholm ansvarar du för att nå R&D Spandex finansiella mål (försäljning och lönsamhet) för dina kunder. Till din hjälp använder du ledande system som salesforce.com, QlickView och SAP för att styra beslut och för att maximera säljeffektivitet och måluppföljning. Du följer upp kampanjer och andra marknadsaktiviteter och säkerställer att dessa får maximalt resultat hos dina kunder. 

Som säljare ansvarar du för at identifiera tillväxtmöjligheter hos dina kunder och för att utveckla dessa så att de och R&D Spandex växer mer än övriga marknaden. Du rapporterar till Försäljningschef för R&D Spandex AB.

Samarbete med flera interna avdelningar såsom marknad, product marketing, logistik, kundsupport, inköp samt R&D Spandex partnerföretag är viktigt för dig och du bygger förtroende genom  beslut, kompetens och kunskap.

Vi erbjuder

Spandex är världens ledande leverantör inom skyltproduktions- och displaybranschen. De erbjuder ett mycket konkurrenskraftigt paket och branschens bästa utvecklingsmöjligheter. Den här rollen kommer att tillsättas med en kandidat som har kapaciteten att växa in i en KAM roll såväl som en försäljningschefsroll i framtiden. Rätt kandidat kommer även att ha goda möjligheter att kunna jobba inom liknande roller i något utav Spandex andra länder i Europa eller Australien. Vi söker därför efter en kandidat som vill utvecklas långsiktigt inom koncernen.

Kvalifikationer

• Flerårig branscherfarenhet med ett väletablerat kontaktnät
• Flerårig erfarenhet av fältsälj
• Mycket god erfarenhet av att göra presentationer
• Erfaren förhandlare

Egenskaper

• Driven
• Utåtriktad
• Strukturerad
• Lösningsorienterad
• Har lätt för att ta beslut
• Analytisk
• Kommunikativ

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Pauline Nilsson Cattaneo på K2 Search AB, pauline.nilsson-cattaneo@k2search.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 30 september 2015. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.