Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR Leader

STANLEY Security ingår i Stanley Black & Decker- koncernen som är ett av USA’s största företag. I Europa är STANLEY Security den största leverantören av innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi finns i 14 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder.
I Sverige erbjuder STANLEY Security hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour. Vi är drygt 800 medarbetare, från Ystad till Gällivare.
Läs mer på www.stanleysecurity.se   

I rollen som HR Leader för STANLEY Security Sverige är du ansvarig för alla HR-processer som supporterar organisationen både ur ett strategiskt och operativt perspektiv. Du och ditt team säkerställer att chefer och anställda får det HR-stöd som de behöver för att nå sina respektive mål. Tillsammans med ledningsgruppen leder du kulturarbetet som just nu har fokus på engagemang och målsättningar kopplat till prestationer. Du rapporterar till VD, ingår i ledningsgruppen och ansvarar för HR-teamet på fyra personer som rapporterar till dig. 

För att lyckas i rollen har du bred erfarenhet från att arbeta med HR, du är en trygg ledare och har arbetat som chef i minst några år. Det är en fördel om du har erfarenhet från internationell miljö, företrädesvis amerikansk företagskultur. Du har en stor affärsförståelse, är tydlig och beslutsam samtidigt som du är prestigelös och värderar personalen högt.

Vi erbjuder

Här har du som älskar HR kopplat till affären ett gyllene läge att komma in på en nyckelposition på Stanley Security Sverige, marknadsledaren i säkerhetsbranschen. Miljön präglas av ett pågående förändringsarbete där svensk kultur möter amerikansk och för att trivas är det viktigt att du gillar kulturarbete, har stort engagemang och är trygg i din kunskap. Rollens ansvar kan växa geografiskt över tid och rätt person har goda möjligheter att utvecklas i koncernen.

Kvalifikationer

• Solid erfarenhet som HR-Chef med hantering av hela spektrumet av HR-tjänster
• God affärsförståelse: ser vad som driver intäkterna, förstår resultaträkningen
• Erfarenhet av att arbeta med HR i amerikanskt företag, eller liknande miljö
• Vana från fackliga förhandlingar med kunskap om den svenska arbetsrätten
• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
• Akademisk utbildning eller motsvarande

Egenskaper

• Trygg beslutsfattare med affärsfokus
• ”Can-do-attitude”
• Kan prioritera bland och hantera många uppgifter på en gång
• God organisationsförmåga
• God kommunikationsförmåga

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du specifika frågor kring tjänsten; vänligen kontakta Cecilia Linhart på 0760001803. Ansök tjänsten på www.k2search.se 

.