Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsdriven Konsultchef

Wise it ab är ett av sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom it. Vi arbetar med starka varumärken i olika branscher och ger ett kompetent stöd i matchningsprocessen när du behöver en kvalificerad it-specialist, it-chef eller supporttekniker på hög nivå. Wise it är en del av wise group ab som är listat på nasdaq omx first north premier.

Wise it är inne i en stor och snabb förändringsprocess. Verksamhetens fokus flyttas från uppdrag inom volymbemanning till uppdrag där mer kvalificerade och kompetensmässigt tyngre konsulter kontrakteras och hyrs ut. En nyckelroll i genomförandet av denna förändringsprocess skall nu rekryteras.

För att lyckas med detta behöver wise it nu en kompetent affärsdriven konsultchef som vill och har förmåga att driva på denna resa. För att passa in i rollen skall du vara van vid att med eget ansvar driva hela säljprocesser, hantera förfrågningar från kunder samt ta fram och presentera offerter. Du är van vid kundkontakter på olika nivåer i företag. Du förväntas kunna kommunicera med kundens it-organisation kring kundbehov etc samtidigt som du med kraft kan driva kommersiella förhandlingar med inköpsavdelningen och/eller företagsledningen.

Vi erbjuder

en nyckelroll i ett trendsättande företag som värderar affärsdriv, mod och högt engagemang.  rollen är omväxlande, utmanade och med stor möjlighet att göra skillnad; du får vara med att påverka och utveckla wise it till att nå de framtida målen. Wise it har en kvalitetsprofil med stort fokus på kunder, försäljning och leverans.

Vi söker dig som har/är

• erfarenhet av kvalificerad försäljning inom it och förståelse för it-terminologin/roller
• van att självständigt driva målstyrt säljarbete mot egen budget
• erfarenhet av konsultchefsarbete, rekryteringsarbete och/eller eget ledarskap
• säljdriven, självgående, målinriktad och kundorienterad
• handlingskraftig och flexibel
• lyhörd – lyssnar på kunden och på din omgivning
• socialt kompetent – skapar kontakter och underhåller relationer

 

K2 Search är en väl ansedd aktör inom styrelse och VD rekryteringLäs mer

id609 2