Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Kontorschef till Matrisen Linköping

Matrisen är idag ett av landets ledande redovisnings- och löneoutsourcingföretag med ca 210 anställda och över 3 000 kunder. Företaget grundades 1990 och tillhandahåller tjänster inom redovisning, outsourcing, löneadministration och ekonomisk rådgivning. Matrisen har kontor i gävle, uppsala, stockholm, linköping, göteborg, västervik, malmö och lund. Matrisen strävar efter att i alla lägen utgå från enkelhet, tillgänglighet och effektivitet. Genom användarvänliga onlinetjänster inom redovisningsområdet och innovativa ekonomitjänster där fokus ligger på att skapa beslutsunderlag och ge professionell rådgivning hjälper matrisen sina kunder att bli framgångsrika. I och med samgåendet med accountor group har vi stärkt vårt erbjudande till nya samt befintliga kunder samtidigt som våra medarbetare får större utvecklingsmöjligheter än tidigare.

Vi söker nu en engagerad kontorschef till matrisens kontor som ligger centralt beläget i linköping city. Till kontoret hör även ett filialkontor i mjärdevi, med närhet till flera av matrisens kunder. Rätt person kommer att ha stora möjligheter att göra skillnad. Kontoret står inför en förväntad tillväxtresa där din insats som ledare kommer att vara av stor betydelse, vi vill därför att du är mer av en entreprenör än en förvaltare. Idag består kontoret av 11 konsulter varav en direktrapporterande gruppchef och verksamheten omsätter 9,5 msek. Matrisens samgående med accountor group skapar goda förutsättningar för en fortsatt positiv utveckling och som kontorschef spelar du en viktig roll i att forma företagets framtid på en strategisk nivå. Tjänsten som kontorschef är en nyckelposition med ansvar för kontorets resultat samt övergripande personalansvar. Du arbetar själv operativt med såväl nyförsäljning som att utveckla befintliga kunder.

Rollen som kontorschef innebär spännande utmaningar, omväxling och utveckling. Då tjänsten innefattar många kontakter såväl internt som externt så är det viktigt att du trivs med att skapa nya relationer och att underhålla befintliga. Du har ett omfattande nätverk som du aktivt underhåller och utvecklar.

Vi erbjuder

vi erbjuder en spännande nyckelroll på ett expansivt företag. Du rapporterar direkt till chefen för region mitt som även är vvd för matrisen. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka och bidra till företagets framgång och fortsatta tillväxt.

Kvalifikationer

• erfarenhet från en senior roll inom redovisning
• konsulterfarenhet från redovisnings-/revisionsbyrå med redovisningstjänster
• erfarenhet av kundansvar
• erfarenhet av egen försäljning och nätverkande är starkt meriterande

Egenskaper

• goda ledaregenskaper – coachande förhållningssätt och en genuin vilja att se andra växa
• förändringsbenägen – våga tänka nytt och inte vara rädd för förändringar
• social och nätverkande – gilla att ta nya kontakter och undersöka affärsmöjligheter
• driven – sporras av att nå egna och gemensamma mål
• prestigelös och ödmjuk – kan lyfta fram andra

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med marie ferntoft, rekryteringskonsult på k2 search ab, tel. 0760-00 18 17. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer hanteras löpande.

 

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611