Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

CRM Analytiker

För konfidentiell uppdragsgivare i resebranschen, söker vi en vass, affärsdriven och analytisk medarbetare – företaget växer och är en av de dominerande aktörerna.

Rollen som crm analytiker är en nyckelposition som ska bearbeta alla crm data från företagets samtliga varumärken och kommer ha en stark inverkan på företagets utveckling.

Med utgångspunkt i affärsplanen och fokus på kunderna är det crm analytikerns uppgift att hjälpa företaget att utveckla livstidslängden och livstidsvärdet hos kunderna. Detta genom att inhämta och vidareförädla kunskap till organisationen. Det sker främst genom att bearbeta egna data, se över aktiviteter hos existerande kunder, analysera och systematisera resultat. Du kommer emellanåt också genomföra och köpa in externa undersökningar. Du måste också ha förmågan och drivkraften att förmedla informationen internt. I rollen ligger också ansvar för att vidareutveckla och förfina metoder för en effektiv uppföljning av organisationens egna insatser såsom uppföljning av framtagna produkter och effekten av marknadsföringsinsatser.

För att trivas i rollen och i organisationen är det viktigt att du delar övriga medarbetares värderingar. På alla marknadsplatser inom organisationen, på nätet och i butik, är ett personligt engagemang och kunskap om kundens behov kärnan i den försäljningsfilosofi som finns inom koncernen.

Vi erbjuder

en spännande och utvecklande nyckelposition i en kreativ och målinriktad organisation som ger möjligheten för rätt person att medverka till att bygga upp en funktion för effektiv crm. Det är en högintensiv bransch under stark förändring med stora kundmängder och transaktionsbeteenden.

Kvalifikationer

• arbetat med analytisk och operativ crm
• arbetat med att strukturera datalagrad information
• kompetens inom excel, sql, qlikview och andra verktyg
• erfarenhet och kunskap om statistik och dataanalys
• utveckla mätmetoder för uppföljning av kampanjer och automatiserad kommunikation
• erfarenhet av att självständigt driva processer
• skicklig på att pedagogiskt framställa material såväl skriftligt som muntligt
• relevant akademisk utbildning
• kunskap om reseindustrin är meriterande

Du har en mycket god analytisk förmåga. Du kan prioritera ditt arbete och har god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611