Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare Bonum Stockholms Län

Bonum utvecklar och förvaltar seniorboende samt erbjuder hjälp i vardagen. Vi är en del av riksbyggen.
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. Vi är samtidigt en av sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 400 medarbetare som arbetar mot samma mål – att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Med vår kooperativa värdegrund är riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Bonum bygger bostadsrätter för seniorer som fyllt 55 år. Vi planerar och bygger trygga, inbjudande och praktiska hem. Vi ser till att boendet inte bara ska fungera idag utan även i framtiden. Genom vår förvaltning är vi kvar och tar hand om såväl huset som människorna. Bonumvärden deltar i arbetet med en levande förening och vi erbjuder även individuella tjänster till de som efterfrågar det.

Som projektledare på bonum har du totalansvaret för att riksbyggens byggprojekt genomförs i enlighet med ställda förväntningar i form av affärsplan, budget, kundnöjdhet etc.

I samarbete med kommunen deltar du i utvecklingen av bostadskvarter och du arbetar i tidiga skeden med detaljplaner. Internt sätter du samman ditt projektteam som du leder genom hela byggprocessen. Dina ledaregenskaper är goda och säkerställer att du får med dig andra. Vidare upprättar samt ansvarar du för budget, kostnadskalkyl och prognos för projekten för att därutöver leda arbetet genom projektering, upphandling av entreprenörer och konsulter, produktion och garantitid. Du är noggrann och förutseende till din karaktär. Din affärsmässighet är framträdande liksom din resultatorientering. Kundkontakten är en stor del av projektledarens vardag och en viktig pusselbit för att förstå och bemöta våra kunders specifika behov.

Som projektledare på bonum verkar du aktivt för en öppen dialog med dina kollegor. Du är tydlig i din kommunikation och säkerställer att dina medarbetare förstår vilka mål ni tillsammans skall uppnå. I ditt ansvar ingår även att skapa förutsättningar för ett gott samarbete med externa konsulter och entreprenörer. Du är en förebild avseende företagets värderingar. Rollen innebär många olika kontaktytor såväl internt som externt, varför det är av största betydelse att du drivs av att bygga och vårda goda relationer.

Vi erbjuder

riksbyggen är ett rikstäckande och stabilt företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. För att trivas bör du dela dessa grundläggande värderingar som bygger på långsiktighet, att sätta medlemmen i centrum, skapa ett boende som är hållbart över tiden och att verka för långsiktiga relationer. För rätt person innebär aktuell roll ett fritt arbete med goda möjligheter att få vara med och göra skillnad.

Kvalifikationer

• minimum sju års erfarenhet från en liknande roll i bygg- eller fastighetsbranschen
• kunskap om hela byggprocessen
• erfarenhet av bostadsproduktion är meriterande
• tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil
• med fördel civil- eller byggingenjör på högskolenivå

Vi lägger stor vikt vid personlighet då denna är av avgörande betydelse för att nå framgång i aktuell tjänst.

Eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av eva hartzell på k2 search ab, tel. 013-327 02 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast då vi bedriver vårt urvalsarbete löpande under processen.

 

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611