Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sales Operations Manager

Verisure har ett unikt sortiment av tjänster och produkter inom brand- och inbrottslarm. Faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Med fler än 1,8 miljoner kunder och 8 000 anställda världen över, är vi nummer ett i europa. Verisure är en del av securitas direct group.

Spännande möjlighet att få arbeta i ett internationellt tillväxtbolag  och ingå i ett drivet säljteam i rollen som sales operations manager i linköping.

Vi söker två sales operations managers till inhouse sales och retention sales på verisure securitas direct i linköping. Tjänsten innefattar såväl daglig säljledning som personalansvar för aktuellt team. I rollen befinner du dig mitt i produktionen för att säljleda, coacha och utbilda dina medarbetare. Rollen kräver en passionerad, energisk och uthållig person som har förmågan att entusiasmera medarbetarna i deras vardag.

Du driver mot uppsatta nyckeltal, har en god affärsförståelse och det är viktigt att du har inblick i hela affärsprocessen. Vidare har du ansvaret att utveckla och förfina de verktyg som säljarna har till sitt förfogande i sina kundsamtal liksom övriga arbetsprocesser. Du har god ekonomisk förståelse och är van vid att använda excel som verktyg i ditt arbete.

Du är  uttalat prestationsinriktad och drivs av dina höga ambitioner. Du har arbetat i några år med försäljning samt har erfarenhet av att coacha och säljleda ett team. Du motiveras av tanken på att få arbeta i ett internationellt, snabbfotat, entreprenöriellt och framgångsrikt tillväxtföretag där förändringar hör till vardagen och egen initiativförmåga värdesätts. Du kommer att arbeta mot tydligt uppställda och mätbara mål. Då koncernspråket är engelska så är det viktigt att du behärskar det engelska språket i såväl tal som skrift.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med eva hartzell på k2 search ab, tel. 013-327 02 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast då vi behandlar ansökningar löpande.

 

Genom Executive Search hjälper vi våra kunder att anställa de ledare som har bäst förutsättningar att nå och överträffa deras uppsatta mål. Läs mer

id608