Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Obligationsmäklare

Strukturinvest fondkommission är ett svenskt oberoende värdepappersbolag med specialkompetens inom utveckling och implementering av finansiella investeringslösningar. Företaget grundades 2009 av två londonsvenskar och är idag en etablerad aktör på den svenska marknaden för strukturerade produkter med 30 anställda och verksamhet i stockholm, göteborg och jönköping. Strukturinvest fondkommission samarbetar med små- och medelstora distributionspartners (försäkringsmäklare, finansiella rådgivare och finansiella institutioner) samt några av världens ledande investmentbanker för att konstruera och tillrättalägga marknadens smartaste placeringslösningar.

Strukturinvest har vuxit kraftigt se senaste åren och har som ambition att fortsätta växa. Man vill starta nya affärsområden och utveckla hela företaget.

För att lyckas med detta behöver strukturinvest nu en kompetent affärsdriven obligationsmäklare som vill och har förmåga att utveckla detta affärsområde.

Huvuduppdraget för obligationsmäklaren är att sälja – skapa affärer via nya och befintliga kunder. I rollen arbetar man självständigt.

För att lyckas har du också ha en analytisk ådra och förmågan att via omvärldsanalys och finansiell information löpande, kunna bygga/skapa relevanta och attraktiva ”case/produkter” som stärker möjligheten till att få igenom affären.
för att passa in i rollen skall du vara van vid att med eget ansvar driva hela säljprocesser. Du är van vid kundkontakter på olika nivåer i företag. Du förväntas kunna kommunicera med finansavdelningar kring specifika kundbehov samtidigt som du med kraft kan driva kommersiella förhandlingar direkt med företagsledningen.

Vi erbjuder

en nyckelroll i ett spännande företag som värderar affärsdriv, mod och högt engagemang.  rollen är utmanade och med stor möjlighet att göra skillnad; du får vara med att påverka och utveckla strukturinvest till att nå de framtida målen. Strukturinvest har en kvalitetsprofil med stort fokus på kunder, försäljning och leverans.

Vi söker dig som har/är

• god förståelse för obligationsmarknaden
• relevanta nätverk inom finansvärlden
• van att självständigt driva målstyrt säljarbete mot egen budget
• säljdriven, självgående, målinriktad och kundorienterad
• handlingskraftig och flexibel
• lyhörd – lyssnar på kunden och på din omgivning
• skapar kontakter och underhåller relationer

 

Genom Executive Search hjälper vi våra kunder att anställa de ledare som har bäst förutsättningar att nå och överträffa deras uppsatta mål. Läs mer

id608