Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ledarskapsutvecklare

Är du en pragmatisk ledarutvecklare som brinner för det senaste inom modern ledarskapsforskning? Till en av våra kunder söker vi dig som vill omvandla teori till praktiska verktyg med hjälp av moderna tekniska verktyg och digital teknik.   

Tillsammans med dina kollegor på avdelningen kommer du att arbeta med att:

• Hålla dig uppdaterad kring senaste trender, forskning och metoder om ledarskap för att utifrån chefers behov utveckla koncept i ledarskap.
• Utveckla och förbättra pedagogiska ledarskapsverktyg som ska nå chefer både digitalt och i fysiska möten såsom föreläsningar, seminarier och kurser.
• Ta fram fysiska och digitala kurser med tydliga kursmål utifrån vår pedagogiska plattform.
• Ansvara för att utbilda andra kursledare och själv agera kursledare.
• Ansvara för innehåll på vår webbsida och arbeta med både avveckling och utveckling av relevant innehåll.
• Driva projekt och kvalitetssäkra samarbetspartners eller underleverantörer.
• Vid behov agera talesperson i ledarskapsfrågor samt vara aktiv på sociala medier.

Din profil

Vi vill att du har någon form av egen chefs/ledarerfarenhet eller motsvarande och har egen praktisk erfarenhet av att ha utbildat chefer i ledarskap. Du har stor erfarenhet av att utveckla och ta fram metoder och verktyg inom ledarskap, gärna digitalt.

Som person brinner du för att omsätta teori till verktyg för chefer, du är välformulerad i tal och skrift, bra på marknadsföring/konceptutveckling och att paketera lösningar utifrån behov. Du har förmåga att samverka med andra, är driven, professionell och kommunikativ med stort tålamod.

Vi ser gärna att du är certifierad i något ledarutvecklingsverktyg, har coachat eller väglett chefer, har erfarenhet av projektledning samt har vana av att upphandla underleverantörer.

Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi söker dig som värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Är du intresserad?

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Annika Stålhandske Holm på tel. 076-525 90 51 eller Madeleine Tidehorn tel. 070-7414486.

Executive Search se.