Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sales Development Manager

Verisure har ett unikt sortiment av tjänster och produkter inom brand- och inbrottslarm. Faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Med fler än 1,8 miljoner kunder och 8 000 anställda världen över, är vi nummer ett i europa. Verisure är en del av securitas direct group.

En möjlighet för dig som brinner för försäljning och utveckling av människor – sales development manager i linköping.

Field sales är den organisation inom verisure som ansvarar för kundmötena ute på fältet. Det sker genom kontrakterade franchisetagare samt via ett internt säljteam med regionala försäljningschefer i spetsen, team verisure.

Vi söker nu en sales development manager med uppgift att leda och utveckla sdd.

I tjänsten leder och utvecklar du de fyra medarbetarna samt sdd som funktion och verksamhet. Personalansvar för de fyra medarbetarna ingår i rollen. Du bidrar till att utveckla funktionella verktyg som syftar till att identifiera, attrahera, utveckla, rekrytera samt behålla rätt säljare. Här ingår även utbildning av säljledare samt utveckling av incentive-modellen. Rekryteringsmålen avseende säljare är utmanande, liksom målbilden av förväntad genomsnittlig anställningstid för dem.

Vi söker dig med passionerad inställning till försäljning och säljledning. Du är uttalat prestationsinriktad och drivs av dina höga ambitioner. Du motiveras av tanken på att få arbeta i ett internationellt, snabbfotat, entreprenöriellt och framgångsrikt tillväxtföretag där egen initiativförmåga och flexibilitet värdesätts. Troligen arbetar du som säljchef inom tjänstenäringen idag. Som ledare är du trygg i dig själv, socialt begåvad i kombination med att du är tydlig i din kommunikation och har integritet. Du har god ekonomisk förståelse och din analytiska förmåga är ett framträdande karaktärsdrag. Du driver mot uppsatta nyckeltal och har en god affärsförståelse.
då koncernspråket är engelska så är det viktigt att du behärskar det engelska språket i såväl tal som skrift.

 

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med eva hartzell på k2 search ab, tel. 013-327 02 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast då vi behandlar ansökningar löpande.

 

K2 Search är en väl ansedd aktör inom styrelse och VD rekryteringLäs mer

id609 2