Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marknadsområdesansvarig Kunskapshus, Linköping

Lejonfastigheter ab äger, utvecklar och hyr ut lokaler i linköping bland fastigheterna ingår flera av stadens profilfastigheter såsom cloetta center, kunskapsgallerian linné, Östgötateatern samt konsert & kongress. Bruksarean uppgår till dryga 574 000 kvm fördelat på 253 fastigheter till ett bokfört värde av 2 813 mnkr. Omsättningen 2011 var 585 mnkr. Vår verksamhet kännetecknas av kundengagemang, miljö- och kvalitetssäkring samt affärsmässighet. Vi ingår i linköpings stadshus ab som ägs av linköpings kommun.

Vi erbjuder
lejonfastigheter ab är ett välskött och välrenommerat företag med stor volym av fastigheter. Linköpings kommun planerar nyetableringar av bostads- och arbetsplatsområden på flera platser i tätorten, vilket påverkar lejonfastigheters marknadspotential samt borgar för ett intressant arbetsinnehåll för dig som mo-ansvarig. Vi erbjuder nu en plats i ett stolt, engagerat och kompetent gäng i ett framåt företag med stark ekonomi. För rätt person kan vi erbjuda en utvecklingsorienterad och betydelsefull roll i hjärtat av lejonfastigheters verksamhet.

Kvalifikationer
krav:
• flerårig erfarenhet från fastighetsbranschen– gärna från den privata sidan
• vana vid att arbeta med större frågor inom fastighetsförvaltning
• vana vid att driva och genomföra affärsprocesser
• akademisk bakgrund, gärna civilingenjör, ekonom eller jurist

Egenskaper
• kund- och affärsorienterad
• nytänkade och utvecklingsorienterad
• entusiasmerande som ledare av det dagliga arbetet
• väl utvecklad social och kommunikativ förmåga

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med eva hartzell på k2 search ab, tel. 013-327 02 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast då vi behandlar ansökningarna löpande.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611