Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Verkställande direktör

Af gruppen asa, en av norges ledande entreprenörs- och industrikoncerner, skapar värden för sina kunder genom att forma framtiden med hjälp av entreprenör-, energi- och miljöverksamhet, och med en kompromisslös hållning till säkerhet och etik. Verksamheten omfattar projektutveckling, bygg, anläggning, miljö, energi och offshore. I sverige bedriver af gruppen verksamhet inom anläggning, bygg, projektutveckling och rivning.  bolaget etablerades 1985 och är noterat på oslo børs. Entreprenörsandan i af präglas av en förmåga och vilja att tänka annorlunda, finna bättre och mer framtidsinriktade sätt att skapa värden på. Företagets förhållningssätt skall kännetecknas av professionalism och hög etik.

Af gruppen är i stark tillväxt och satsar stort på den svenska marknaden med mål att expandera verksamheten.

Du har ett helhetsansvar för mål, strategier, tillväxt och lönsamhet för af bygg i sverige.  som verkställande direktör arbetar du nära tillsammans med de svenska bolagens ledningar för att öka företagens tillväxt med bibehållen lönsamhet. Af gruppen är starkt värderingsstyrt och i ditt ansvar ligger att säkerställa att den svenska verksamheten varje dag arbetar i linje med af gruppens värderingar.

Vi erbjuder

en spännande och utmanande vd-roll i ett företag med höga ambitioner och stark tillväxt. I rollen som vd för den svenska byggverksamheten kommer rätt person att få möjlighet att göra skillnad i en företagsgrupp med kompetenta och orädda medarbetare med stort engagemang. Af gruppen har stora ambitioner och du kommer att få möjlighet att vara med och leda förverkligandet av dessa.
beslutsvägarna är korta och du rapporterar till koncerndirektören för byggverksamheten i af gruppen.

Vi söker dig som har/är

• erfarenhet från företag som bedriver projektverksamhet såsom bygg-/entreprenadföretag, konsultföretag, projektindustrin
• erfarenhet av att arbeta i företagsledande roll med p/l-ansvar
• dokumenterad förmåga till strategiskt och verksamhetsnära ledarskap
• affärsmässig och resultatfokuserad
• proaktiv med hög energinivå och stark drivkraft
• inspirerande ledare och god kommunikatör

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 3