Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Två Business Coacher

Verisure har ett unikt sortiment av tjänster och produkter inom brand- och inbrottslarm. Faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Med fler än 1,8 miljoner kunder och 8 000 anställda världen över, är vi nummer ett i europa. Verisure är en del av securitas direct group.

Vi söker två drivna ekonomer med viljan att arbeta nära affären som stöd åt våra regionala försäljningschefer och franchisetagare.

Field sales är den organisation inom verisure som ansvarar för kundmötena ute på fältet. Det sker genom kontrakterade franchisetagare (ft) samt via ett internt säljteam med regionala försäljningschefer i spetsen, team verisure. Business development department är den avdelning inom field sales som fungerar som affärsstöd gentemot ft genom att ge dem rätt affärsmässig och företagsekonomisk coaching. Avdelningen består av 2-3 business coacher.

Som business coach är du delaktig i fts affärs- och verksamhetsutveckling, varför det är viktigt att du har god inblick i hela affärsprocessen. Du skapar grunden till fts affärsplaner, driver mot formulerade nyckeltal och följer upp. Du upprättar kvartalsrapporter baserade på fts löpande bokföring samt utvecklar rapporter och rutiner kopplade till fts ekonomi, försäljning och installation. Vidare genomför du analyser av framtagna ekonomiska kalkyler och rapporter. I rollen ingår att säkerställa kvalitet på data och rapportera dessa vidare inför bokslut.

Som business coach arbetar du ute på fältet hos våra ft och regionala försäljningschefer, vilket medför visst resande. Vidare är du delaktig som föreläsare i de utbildningsmoduler som avdelningen ansvarar för i direct business college. Rollen förutsätter att du trivs i samarbete med andra, är kommunikativ samt drivs av att skapa utveckling. Du tycker om att lära ut, har en pedagogisk förmåga samt arbetar strukturerat. Vidare är du självständig och har drivet att vilja vara ute.

Som person är du uttalat prestationsinriktad och du drivs av dina höga ambitioner. Du är utbildad civilekonom och har arbetat i ett par år med business controlling. Tanken på att få arbeta i ett internationellt, snabbfotat, entreprenöriellt och framgångsrikt tillväxtföretag där förändringar hör till vardagen och egen initiativförmåga värdesätts motiverar dig.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med eva hartzell på k2 search ab, tel. 013-327 02 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast då vi behandlar ansökningar löpande.

 

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611