Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Syd

Dekra industrial är europas ledande företag inom teknisk kontroll med 35 000 medarbetare i 50 länder. Bolaget verkar för ökad säkerhet inom en rad branscher via oberoende besiktning, provning och certifiering. I sverige finns dekra på 30 orter och erbjuder alla typer av tjänster inom konstruktions-, tillverknings- och tillståndskontroll samt utvecklar kompletta system för automatisk provning och kvalitetskontroll.

Affärsenheten tic (testing inspection certification) inom dekra industrial består av 375 medarbetare i tre geografiska regioner. Verksamheten är indelad i tre huvudområden, provning, besiktning lyft och besiktning tryck. Våra kunder finns inom alla branscher i samhället.
som regionchef syd ansvarar du för att verksamheten och rapporterande sektioner leds och utvecklas i linje med företagets affärsidé, mål, vision och policys samt i enlighet med affärs- och utvecklingsplaner. Du har fullt resultat- och personalansvar för c:a 100 medarbetare varav 9  direktrapporterande sektionschefer och en omsättning på ca 120 msek. Regionen sträcker sig från falkenberg-jönköping-norrköping och söderut. En viktig roll för regionchefen är att driva kundkontakter och försäljning. För att lyckas och trivas i rollen är det avgörande att du har erfarenhet från chefsposition i teknikkonsultbolag alternativt har erfarenhet från affärsorienterad linjeroll inom t.ex. Produktion eller underhåll och där du även har lett genom andra.

Vi erbjuder

du blir en viktig del av den affärsdrivande verksamheten inom dekra. Det är ett fritt arbete, med stor omväxling, där rätt person får chansen att själv utvecklas och ges möjlighet att påverka en hel bransch. Du kommer att arbeta i ett marknadsledande bolag med en mycket stark ställning inom tekniska kontrolltjänster, både i sverige och utomlands.

Kvalifikationer

• relevant erfarenhet av kundrelaterad roll i teknisk omgivning, gärna liknande position i ett teknikkonsultbolag
• minst fem års erfarenhet av direkt och indirekt ledarskap
• väletablerat kontaktnät
• civil- eller högskoleingenjör, gärna i kombination med ekonomisk vidareutbildning
• flytande engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper

• affärsmässig och kundfokuserad
• naturlig ledare med förmåga att skapa en stark teamkänsla
• prestigelös och förtroendeskapande såväl internt som externt
• mål- och handlingsinriktad
• kreativ och lösningsorienterad

För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult arne nordström på k2 search ab på 070-69 89 200 eller researchkonsult johanna mattsson på 0735-216 500. Din ansökan behandlas strikt konfidentiellt.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611