Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Säljchef

Kulturhuset stadsteatern är en del av stockholm stad och är ett hus för alla stockholmare, öppet alla dagar, unikt både ur ett nationellt och internationellt perspektiv. Huset rymmer en mångfald av kulturuttryck, såväl professionellt som eget skapande– ett hus där kultur utövas, tas in och prövas. Kulturhuset stadsteatern omfattar ca 450 medarbetare och är därmed en av norra europas största kulturinstitutioner.

Kulturhuset stadsteatern söker säljchef med ansvar för att leda säljenheten på kulturhuset stadsteaterns marknadsavdelning. Vi söker dig som vill vara med och utveckla nya sätt att arbeta med försäljning och locka besökare till kulturhuset stadsteatern. Du kommer ansvara för att optimera verksamhetens samtliga säljkanaler, från online försäljning och genom personliga möten, till samarbeten med företag och publikarbete mot nätverk, organisationer och kommuner. Du kommer även utvärdera möjligheterna för lojalitetsprogram och hur fler kan ta del av kulturhuset stadsteaterns verksamhet. Du rapporterar direkt till marknadschefen, har personalansvar för samtliga funktioner i säljenheten och arbetar själv operativt med försäljning.

Vi erbjuder

vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med att utveckla säljarbetet i en kreativ miljö tillsammans med ett duktigt och ambitiöst team. Målet är att öka försäljningen i alla kanaler samt att göra kulturhuset stadsteaterns verksamhet tillgänglig för alla.

Dina erfarenheter och egenskaper

vi letar efter en kandidat som har solid erfarenhet av resultatinriktat försäljningsarbete och ett stort intresse för kultur. Du skall ha kunskap om köpbeteende och kundanalys och flerårig erfarenhet av säljarbete i ledande befattning med personalansvar. Du skall ha arbetat både med proaktiva och reaktiva försäljningsmetoder, verktyg för säljrapportering och olika metoder för uppföljning. Du har också kunskap om crm/lojalitets-program och erfarenhet av att effektivt driva försäljning online. Du skall ha förståelse för varför man besöker kulturhuset stadsteatern och förståelse för kunden. Meriterande är erfarenhet av försäljning inom konst och kultur och förståelse för vikten av varumärkesbyggande och förmåga att applicera kommersiella metoder i en kulturell kontext.

Kulturhuset stadsteatern vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611