Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior HR konsult

Green cargo bär tillväxten, välfärden och jobben på företagets hjulaxlar. Green cargo är logistikföretaget som bland annat kör lastbilshytter till gent, möbler till haparanda, tidningspapper till frankfurt, mjöl till lokala bagerier, vin till middagsbordet och stålämnen till borlänge. Pålitligt, tryggt och på utsatt tid.

Green cargo jobbar mot visionen järnvägslogistik i världsklass och söker därför medarbetare som vill vara med på den resan. Hos green cargo har du tillgång till förmåner som till exempel friskvård, kompetensutveckling och möjlighet till avancemang inom företaget.

Läs gärna med om företaget på www.greencargo.com

I rollen som senior hr konsult är du del av företagets hr team och sitter du med i ledningsgruppen för produktion samt stöttar andra delar av verksamheten i alla hr relaterade ärenden. Du har ett funktionellt ansvar som företrädesvis är ledarskapsutveckling, onboardning och hälsoarbete. Detta är avhängigt din tidigare erfarenhet.

Du sitter antagligen som hr konsult/hr bp idag och har god kunskap inom t ex ledarskapsutveckling, employer branding, performance management, hälsoarbete eller rekrytering och är eventuellt certifierad i något testverktyg. Du besitter en bred kunskap inom hr-området, är en driven person som gillar förändring och som är lätt att samarbeta med.

Green cargo erbjuder en tjänst i en miljö som drivs av stort engagemang och där du kommer in i en spännande förändringstid.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 1