Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Relationsskapande säljare & affärsutvecklare

Nyckeltalsinstitutet bildades 1996 och gör systematiska mätningar avseende personalekonomiska nyckeltal. Genom nyckeltalsinstitutets verksamhet har definitioner för nyckeltal skapats, som idag används av många företag och organisationer i sverige. Vår affärsidé är att erbjuda nyckeltal för kartläggning och analys av företagets viktigaste resurs – personalen – för att bidra till styrning mot framgång. Vi arrangerar utbildningar och seminarier inom områdena personalekonomi och nyckeltal.

Nyckeltalsinstitutet firar 20 år nästa år och är en stabil partner till sina drygt 300 kunder. Idag har vi fyra medarbetare och är nu redo att växa och ta nästa steg.

Rollen som säljare innebär att du ansvarar för hela försäljningsprocessen, det vill säga från att boka nya kundmöten till att informera, konsultera, presentera och förhandla till avslut, presentera resultat med efterföljande kundvård. Detta gör du via traditionella kundmöten, utbildningar, nätverksträffar och seminarier. Bolaget har en hög andel återkommande kunder och en stor kundbas. Som säljare blir din primära uppgift att öka kundbasen. I rollen kommer även en viss del affärsutveckling att ingå.

Tjänsteområdena innefattar bland annat attraktiv arbetsgivarindex avi, jämställdhetsindex jÄmix, hälsoindex, kartläggning utländsk bakgrund, rapporter, utbildningar, seminarier, workshops och konsulttjänster.

Vi erbjuder

nyckeltalsinstitutet är en liten organisation med snabba beslutsprocesser som präglas av öppenhet och transparens, vi hjälper varandra och det är framförallt intresset för tjänsteområdet med en vetenskaplig anknytning som driver och motiverar framåt.

Nyckeltalsinstitutet består av kunniga, positiva och entusiastiska medarbetare som månar om varandra. Vi jobbar aktivt med våra framgångsfaktorer kul, utvecklande och lönsamt.

Fokus ligger på tillväxt och rollen som säljare kan beskrivas som fri med stora påverkansmöjligheter.

Kvalifikationer

• erfarenhet av tjänsteförsäljning till företag
• vi ser gärna att erfarenhet från försäljning av hr-tjänster
• intresse för nyckeltalsinstitutets verksamhetsområde
• erfarenhet av affärsutveckling är meriterande

Egenskaper

• lyhörd
• prestigelös
• eget driv
• nätverksbyggare
• analytisk förmåga

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id608