Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marknadsområdeschef Fastighetsförvaltning Skaraborg

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare som arbetar mot samma mål – att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Med vår kooperativa värdegrund är Riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Läs mer på www.riksbyggen.se

Som chef för ett marknadsområde inom förvaltning ansvarar du för den långsiktiga verksamhetsutvecklingen. Det är en bred roll, som ska driva hela verksamheten framåt.
Genom att skapa tillväxt, bygga nya kundrelationer, affärsinriktat utveckla och effektivisera verksamheten och aktivt delta i samhällslivet bidrar du till att stärka Riksbyggens varumärke.

En annan viktig del består i att förmedla Riksbyggens mål till medarbetarna och se till att företagets policy genomsyrar hela verksamheten. I ansvarsområdet ingår personal- och resultatansvar för det egna verksamhetsområdet. Att ständigt utveckla relationen med befintliga kunder och se möjligheter för Riksbyggens tjänsteutbud är en annan viktig uppgift.

I din ledarroll verkar du aktivt för att dina medarbetare ska känna delaktighet och ta eget ansvar samt för att säkerställa ett starkt engagemang och ett klimat som stimulerar till öppenhet. Du är tydlig i din kommunikation och säkerställer att dina medarbetare förstår vilka mål ni tillsammans ska uppnå samt vad det innebär för var och en.

Du är en förebild avseende företagets värderingar och bygger ditt ledarskap på tillit, respekt, proaktivitet och målstyrning. Rollen innebär många olika kontaktytor såväl internt som externt, varför det är av största betydelse att du drivs av att bygga och vårda goda relationer.

Vi erbjuder

Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. För att trivas bör du dela dessa grundläggande värderingar och kooperativa värdegrund som bygger på samhällsutveckling, att sätta människor i centrum och att verka för en hållbar utveckling. För rätt person innebär aktuell roll ett fritt arbete med goda möjligheter att få vara med och göra skillnad. Du stimuleras av utmaningar och ser möjligheter. Riksbyggen erbjuder goda karriärmöjligheter internt.

Kvalifikationer

• Flerårig chefserfarenhet med goda resultat avseende såväl hårda som mjuka värden
• Gedigen erfarenhet från fastighetsförvaltning
• Genuint intresse för människor och kompetens kring organisatoriska frågor 
• Övergripande teknisk förståelse och kompetens
• Goda kunskaper i svenska
• Troligen har du en akademisk bakgrund

Egenskaper

• Kommunikativ chef/ledare – som lyssnar
• Prestigelös och trygg
• Självgående och vågar ta beslut
• Coachande
• Strukturerad

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Philip Lundahl på K2 Search, tel. 0760-00 18 02 eller Matilde Castoldi, tel. 0735-21 65 01. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se   

Executive Search se.