Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Verksamhetsstöd till Veidekke Bygg Syd

Veidekke sverige omsatte förra året ca 6,4 miljarder sek och har ca 1400 anställda. Verksamheten omfattar såväl bygg & anläggning som bostadsutveckling med ambitionen att vara ett annorlunda företag präglat av entusiasm, sunda värderingar och respekt för kunden.

Syftet med rollen

veidekke är en lärande organisation där erfarenheter mellan olika projekt och discipliner tas om hand och följs upp, liksom varje medarbetares förslag till förbättringar. Som verksamhetsstöd bidrar du till att säkerställa att vårt involverande arbetssätt, som bygger på ansvarstagande och engagemang, efterlevs i verksamheten. Målet är att involveringen ska omfatta alla, såväl egna anställda, kunder, leverantörer och samarbetspartners. Där är vi inte riktigt än, men det ärofyllda priset ”Årets leanbyggare 2015” visar att vi är på god väg.

Vi söker

vi söker dig som förstår att bästa resultat uppnås när olika kompetenser arbetar tillsammans och som kan hjälpa oss att implementera och utveckla involvering i alla våra processer. En ingenjör med passion för utvecklingsfrågor som på ett coachande sätt vägleder och stöttar byggprojekten. Du blir ledningsgruppens förlängda arm i arbetet med att nå och utveckla uppsatta kvalitets-, miljö- och strategimål samt skapa en lönsam utveckling i regionen. Du kommer att agera uppstartshjälp i olika projekt, utföra interna revisioner inom regionens verksamhet i enlighet med rutiner i verksamhetssystemet, medverka och assistera regionens projekt vid externa revisioner samt utbilda personal i systemets tillämpning.

Vi erbjuder

ett utvecklande och stimulerande arbete i en spännande och dynamisk arbetsmiljö, med ett unikt medarbetarengagemang och ett starkt fokus på kundens behov. Vi erbjuder spännande och moderna interna utbildningar så som ledarskapsutbildning och vdc-certifiering (virtual design and construction) i samarbete med stanford university. Veidekke har i dag flest vdc-certifierade medarbetare i europa. Du får stora möjligheter att påverka och driva spännande projekt i ett tillväxtbolag med ett starkt varumärke. Hos veidekke är det högt till tak och alla medarbetare blir synliga på grund av det stora arbetet med involvering. Det även mycket goda karriärmöjligheter.

Personliga egenskaper

du är en affärsdriven och självgående person som vill framåt. Viktigt är även att du är resultat- och lösningsorienterad med kunden i fokus. Du är strukturerad med förmåga att prioritera, men även social med en stark pedagogisk förmåga.

Övrigt

placering i lund på veidekkes regionala huvudkontor.

I denna rekryteringsprocess samarbetar veidekke med k2 search. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult martin edqvist på 076-54 54 028 alternativt researchkonsult johanna mattsson på 0735-216 500. Då urvalsprocessen sker löpande, rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan på www.k2search.se.

K2 Search är en väl ansedd aktör inom styrelse och VD rekryteringLäs mer

id609 2