Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsområdeschef

MediaCreator hjälper kunder att effektivisera sitt marknadsföringsarbete med hjälp av MRM-verktyg. Vår egenutvecklade produktserie består i huvudsak av vår portal, mediabank, mallgenerator och webbshop. Allt som oftast arbetar vi med integrationer kring produkterna och kundernas informationskällor. Vi kombinerar teknisk kunskap med förståelse för hur våra kunders vardag och kommunikationsprocess fungerar. MediaCreator är ett dotterbolag till Göteborgstryckeriet. Koncernen har ca 120 anställda och omsätter ca 180 mkr. Läs mer på https://www.mediacreator.se/  
MediaCreator är inne i ett mycket spännande läge där fokus kommer ligga på verksamhetsutveckling och produktutveckling. En nyckelroll i genomförandet av denna utveckling ska nu rekryteras. Rollen som Affärsområdeschef innebär att du, tillsammans med ett kompetent team kommer att leda och utveckla företaget.

Du kommer att samverka med övriga i företagets ledning om strategisk inriktning och styrning. Som affärsområdeschef kommer du arbeta strategiskt med produktutveckling, affärsutveckling samt utarbeta affärsplaner och hantera kundkontakter.  Du kommer också ansvara för att analysera marknaden, ta fram marknadsstrategi samt självständigt bearbeta marknaden i form av försäljning.

Vi erbjuder ett utmanande och stimulerande arbete i en kompetent organisation där du kommer att göra skillnad. Arbetsplatsen präglas av öppenhet och prestigelöshet. Arbetet är självständigt och du måste brinna för att leda arbetet framåt och driva utveckling. Tjänsten är både krävande och omväxlande och för att trivas bör du tycka om att verka i en dynamisk miljö med höga ambitioner och rak kommunikation. För rätt person finns stora möjligheter att växa inom organisationen.

Kvalifikationer

• Har gedigna kunskaper inom strategi och affärsutveckling
• Har en beprövad förmåga att leda försäljning och försäljningsutveckling.
• Är mål- och resultatorienterad
• Har tydliga ledaregenskaper

Egenskaper

• Affärsmässig
• Analytisk
• Driven med entreprenörsanda
• Lyhörd
• Strategisk

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Lena Serner på K2 Search 0702-90 09 95 eller researchkonsult Maria Lidgren 073-532 09 49.. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Sök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.