Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior Account Manager

Edge hr hjälper alla typer av verksamheter med att göra personalfrågor effektiva och enkla. Våra webbaserade tjänster hjälper våra kunder att strukturera, effektivisera och organisera sina personalprocesser på ett smart och kostnadseffektivt sätt. Tjänsterna består av abonnemangstjänster inom hr-området, dels av kundanpassade- och skräddarsydda tjänster såsom talent managementsystem, chefsportaler och rekryteringsverktyg. Edge hr ingår i wise group som är noterat på nasdaq omx first north premier.

Som senior account manager hos vårt systerbolag edge hr får du arbeta som säljande rådgivare med marknadens bredaste palett av systemlösningar och utbildningar inom hr-området. Du arbetar med både befintliga och nya kunder som du, i dialog med hr-chefer, har fokus på att hjälpa att finna de bästa lösningarna som stödjer kundernas verksamhetsmål, t ex för strategisk kompetensförsörjning, effektivare informationsspridning av hr-processer samt lönekartläggning. Du driver dina säljprocesser självständigt från kontakt till avtal, men har full backup av kompetenta kollegor när du så önskar.

För att lyckas i rollen har du stor fördel av att känna till de utmaningar man har på en hr-avdelning i kombination med erfarenhet från b2b försäljning i personliga möten med kund.

Vi erbjuder

en viktig, seriös och kul tjänst i ett välmående växande företag inom wise group-koncernen! hos oss på edge hr arbetar du med frihet under ansvar. Tack vare att vi kan erbjuda systemlösningar, utbildningar, seminarier och projektledning som täcker hela livscykeln för en anställd har du de bästa förutsättningar för att vara partner och trusted advisor för dina kunder.

Kvalifikationer

• senior i sitt sätt, är rådgivande, trygg och kundorienterad.

Egenskaper

• driven
• lättsam
• enträgen/tålmodig
• prestigelös
• lagspelare

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 2