Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare, Nyproduktion

Ab stångåstaden, linköpings största bostadsbolag, ägs av linköpings kommun och utvecklar fastigheter och stadsdelar på ett aktivt och hållbart sätt för att främja utvecklingen i linköping. Företaget äger och förvaltar cirka 18 500 lägenheter, varav 4 200 studentbostäder och 34 bostäder med kulturhistoriskt värde. Med sina 33 000 hyresgäster har stångåstaden drygt 25 % av bostadsmarknaden i linköping. Under 2014 investerade man 493 mkr i fastigheter varav 265 mkr i nyproduktion. Under 2015 kommer man att investera mer än 1 miljard sek i sina fastigheter. Med 150 medarbetare, en omsättning på drygt 1,3 miljarder sek och med visionen ”ett steg före” visar stångåstaden att man är en drivande aktör med fokus på sina kunder, sina medarbetare och en hållbar framtid. Stångåstaden har nu sex år i rad haft sveriges mest nöjda kunder.

Nu tar vi ett rejält kliv framåt för att bygga bort bostadsbristen genom att öka investeringstakten för nyproduktion, ombyggnation och stadsdelsutveckling.

Vi söker nu en projektledare som ska ansvara för hela genomförandet av nyproduktionsprojekt, från projektplanering till eftermarknad. Du arbetar i ett team tillsammans med tre andra projektledare samt ett antal andra specialister.

Du ansvarar för att tillsätta resurser för att genomföra projektplanering, upphandling, projektering, byggledning och besiktning. Du ansvarar även för projektets överlämnande till förvaltningen samt att garanti- och eftermarknadsfrågor hanteras. Under projektets genomförande ansvarar du för att gällande lagstiftning efterlevs samt att projektet håller satta ramar vad gäller tid, kvalitet och ekonomi.

I ditt dagliga arbete samarbetar du med kollegor inom till exempel marknad, uthyrning och hyresförhandling. Du har stöttning i projekten av interna resurser som vvs- och elingenjörer.


för att lyckas i rollen
behöver du vara en drivande, engagerad och affärsmässig person med förmåga att förstå både kostnader och intäkter. Du är utåtriktad och kommunikativ vilket gör att du har lätt för att leda, engagera och få med dig andra. Du är också strukturerad och tycker om att planera. Du kan hantera flera projekt samtidigt och har ett starkt driv för att föra processen framåt. Rollen innebär ett ansvar för att sätta samman, samordna och driva projektgrupper med både interna och externa projektmedlemmar, och du bör känna dig bekväm i en roll där du agerar beställare, tar beslut och följer upp leveransen i de olika delprocesserna.

Vi ser gärna att du är gymnasie- eller högskoleingenjör, eller så har du fått motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Du har minst fem års erfarenhet av liknande roller inom bygg- och/eller fastighetsbranschen och är van vid att arbeta med nyproduktion av flerbostadshus. Alternativt har du arbetat med ombyggnad eller med kommersiella fastigheter. Du är kunnig inom entreprenadjuridik, projektekonomi och relevant bygglagstiftning.

Vi erbjuder en ansvarsfull och spännande roll på ett tryggt och kapitalstarkt bolag med gott rykte, öppet företagsklimat och en prestigelös kultur. En kultur i vilken nytänkande uppmuntras och där man hela tiden eftersträvar att uppfylla visionen; ett steg före. Du kommer att få vara med och utveckla, driva och förverkliga de många idéer och häftiga byggprojekt vi har. Ansvaret för projektet eddan, där vi kommer att bygga 200 lägenheter på den sista obebyggda tomten i city, kan till exempel komma att läggas på dig. Du ges också möjlighet att vara med i tidiga skeden och detaljplanearbete.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med marie ferntoft, rekryteringskonsult på k2 search tel  0760-00 18 17 eller madeleine tidehorn, researchkonsult, tel 0707-414486. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.

 

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 0