Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Verkställande direktör

Vår uppdragsgivare är ett är ett handelsföretag som erbjuder produkter och tjänster till en stor mängd kunder i framförallt Sverige. Bolaget har funnits länge och är en välkänd och ledande aktör inom sin bransch. Produkterna används i de mest skilda sammanhang och branscher och har en stor mängd användningsområden. Bolaget har nordiska ägare och är baserat i Västsverige.                

Som Verkställande direktör på bolaget skall du leda och utveckla verksamheten i linje med ägarnas intentioner. Verksamheten har god potential för att utvecklas positivt men har av olika anledningar inte haft den utveckling som är möjlig. Du skall skapa ett lönsamt bolag med en intressant och positiv utveckling och ett breddat produktprogram. En viktig del i arbetet är också att lägga grunden för verksamhetens långsiktigt strategiska inriktning och utveckling för att därigenom skapa förutsättningar för bolagets fortsatta expansion.

Du har totalansvar för verksamheten och rapporterar till styrelsen. Ditt fokus kommer att ligga på att utveckla marknaden/affären och att öka lönsamheten. Du leder och deltar själv aktivt i säljarbetet. I rollen ingår även övergripande ansvar för leverantörer och inköp.

Vi erbjuder

En spännande och utmanande tjänst med intressanta och ansvarsfulla arbetsuppgifter i ett välskött företag med stora möjligheter till utveckling och tillväxt. Du får möjlighet att leda omstrukturering och vidareutveckling av ett bolag och skapa förutsättningar för långsiktig lönsam tillväxt. 

För att lyckas har/är du

• Dokumenterat framgångsrik ledare med flera års erfarenhet från affärsledande roll
• Sälj- och marknadsinriktad, gärna med erfarenhet från inköp
• God kännedom om handel- och/eller grossistverksamhet
• Affärsmässig
• Mål – och resultatinriktad
• God förhandlare
• Inspirerande och entusiasmerande ledare  

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Lena Serner på K2 Search, tfn 0702-900995, Matilde Castoldi, tfn 0735-21 65 01 eller Bengt Olander, tfn 0760-00 18 05.  Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.