Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef

Alert Alarm AB är Sveriges ledande leverantör av övervakade hemlarm och tjänster för uppkopplade och skyddade hem i DIY-förpackat (Do It Yourself) erbjudande. Våra tjänster skapar trygghet för i första hand villa- och småhusägare, men även för lägenhet- och fritidshusboende. Tack vare vårt starka fokus på kvalitet och service är våra kunder bland de mest nöjda i branschen. Alert Alarm ingår i Verisure Securitas Direct som är Europas största hemlarmskoncern med 8 000 anställda och mer än 1,9 miljoner kunder i 14 länder. På Alert Alarm AB är vi ca 25 anställda. Läs mer om oss på www.alertalarm.se

Som Försäljningschef befinner du dig mitt i produktionen. Alert Alarms produkter säljs via telefon till varma leads, dvs till personer som har bett om att bli kontaktade. Det är en kvantitetsavdelning med många telefonlyft och ditt ansvar är att säkerställa entusiastiska, målinriktade säljare genom att leda, utveckla och coacha teamet i sina samtal. Målen är tydliga och du styr och följer upp mot nyckeltal. Personalansvar ingår med allt vad det innebär – från schemaläggning och lönesättning till att hålla i möten, göra uppföljningar och ta svåra samtal. I ledningsgruppen bidrar du med att utveckla företaget i stort utifrån ditt säljperspektiv och dina kunskaper. Du rapporterar till VD och rollen är placerad på huvudkontoret i Kista/Akalla.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet från en ledande roll inom telesälj. Begrepp som nyckeltal, säljtekniker och målstyrning tillhör din vardag. Som person är du trygg i dig själv, ansvarsfull och affärsinriktad.

Vi erbjuder

Det här är en ny roll med stort ansvar i en nyckelposition i ett snabbt växande företag. Du jobbar för ett starkt varumärke med nöjda kunder och i en internationell koncern. Här har du excellenta förutsättningar att göra ditt avtryck och skillnad i den fortsatta tillväxten och rätt kandidat erbjuds vidare karriär både nationellt och internationellt inom koncernen.

Kvalifikationer

• Erfaren ledare inom telesälj
• Van att coacha ditt team
• Förståelse för nyckeltal och KPI:er
• Goda kunskaper i Excel
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i skrift och tal

Egenskaper

• Passionerad i det du gör
• Affärsmässig – professionell i affärsmöten, deadlines hålls
• God kommunikativ förmåga
• Ödmjuk
• Har integritet

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Cecilia Linhart på tel. 076-000 18 03 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se .

Executive Search se.