Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Rådgivare

Pensiono.se grundades 2011 med utgångspunkten att många svenskar betalar onödigt höga försäkringsavgifter. Vision var att med en webbaserad tjänst kunna hjälpa kunderna att jämföra avgifter och villkor i sina pensionsförsäkringar med övriga pensionsbolag och på så vis möjliggöra en sänkning av avgifterna. Idag är pensiono i snabb tillväxt med en stor kundtillströmning via pensiono.se och sveriges ledande jämförelsetjänst av pensionsbolag. Företaget har vunnit ett flertal priser och bedriver sin verksamhet via pensiono.se samt via kontor i västerås och stockholm.

För att möta den ökande efterfrågan på rådgivning inom pensionsförsäkringar söker vi två st rådgivare.

I rollen som rådgivare inom pensionslösningar får du en unik möjlighet att få vara med och utveckla ett framgångsrikt företag till nästa nivå och ytterligare stärka pensionos position på marknaden.

Vi erbjuder

kundtillströmningen via pensiono,se är mycket stor. För pensiono är det personliga anslaget viktigt och i ditt arbete ligger därvid proaktiv kontakt med de personer som visat intresse för ytterligare information kring tjänsten. Detta ställer krav på din förmåga att kommunicera och ge service till personer med olika nivå på sina kunskaper och kompetens inom försäkring. Dina arbetsuppgifter innebär att genom samtal per telefon, personligt möte eller via webb, vägleda och informera kunderna om olika försäkringslösningar. För att lyckas i rollen bör du vara genuint intresserad av människor, av att skapa värdeskapande lösningar för kunderna och att vara del i komplexa diskussioner kring sparande med kunderna.

Kvalifikationer

eftergymnasial utbildning inom företrädesvis ekonomi/finans
minst tre års arbetslivserfarenhet av försäkringsrådgivning från bank, försäkringsbolag eller försäkringsmäklare
mycket god kunskap inom försäkring (ifu eller liknande certifiering är starkt meriterande)

Egenskaper

affärsmässig
driven – initiativtagande
utåtriktad med genuint intresse för människor
konsultativ och lyhörd
förtroendeskapande

I denna rekrytering samarbetar vi med k2 finance executive. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med helen t gunnarsson, 0760-00 18 02 eller josefin cohen, 073-543 71 71.  alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast. Urval sker löpande.

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 0