Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

IT-chef

Hemsö är Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter. Verksamheten består i att äga, förvalta och utveckla samhällsfastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Hemsö finns i Sverige, Tyskland och Finland. Hemsös verksamhet kännetecknas av långa hyresavtal, stabila hyresgäster och starka ägare. Det totala värdet på Hemsös fastighetsbestånd uppgår till 25 miljarder kronor. Tredje AP-fonden är majoritetsägare. Hemsö har kreditbetyg A- från Standard & Poor´s. Mer information på www.hemso.se

Som IT-chef för Hemsö Fastighets AB har du ansvar för att bolaget har driftsäkra, användarvänliga och kostnadseffektiva IT-lösningar. Hela driften, inklusive helpdeskfunktionen, sköts av en outsourcingpartner. Ditt uppdrag är att, tillsammans med ditt team på idag två personer, säkerställa kvaliteten och säkerheten för funktionen, samt att arbetet med IT-drift sker inom ramen för befintligt avtal. Därutöver arbetar du med långsiktig strategisk planering och utveckling av Hemsös IT-miljö vilket också innefattar att driva upphandlingar av nya system, driva IT-projektleveranser och övergripande ansvar för IT-processer. Du rapporterar till CFO, rollen är placerad på huvudkontoret i centrala Stockholm.

För att lyckas i rollen arbetar du sannolikt i en liknande funktion där du har en god förståelse för IT-drift i företag med geografiskt spridda kontor. Du är erfaren som projektledare och har drivit implementeringar av nya system. Som person har du god samarbetsförmåga och du har lätt för att sätta dig in i användares systemstödsbehov för att sen formulera en konkret kravställning till IT-leverantörer.

Vi erbjuder

Det här är en central roll i ett stabilt fastighetsföretag som är i tillväxt. Hemsö Fastighets AB är ett litet och stort bolag, här arbetar relativt få anställda i en effektiv organisation med fastigheter i Sverige, Finland och Tyskland. Kulturen präglas av eget ansvar, prestigelöshet och en passion för det värde deras fastigheter tillför samhällsnyttan.

Kvalifikationer

• Har gedigen IT-förståelse avseende systemarkitektur, integration, förvaltning och automatisering av processer; meriterande med erfarenhet från system implementering gärna, dokumenthanteringssystem.
• Van att kravställa IT-tjänster med erfarenhet av outsourcad IT-miljö.
• Erfarenhet som projektledare, teamledare och/eller chef.
• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
• Akademisk examen inom IT eller liknande.

Egenskaper

• Lösningsorienterad
• Kvalitetsfokuserad
• Prestigelös
• Tydlig
• Tar ansvar för helheten
• Öppen och gillar att ha mycket kontakt med medarbetare

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Cecilia Linhart på tel. 076-000 18 03 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se .

Executive Search se.