Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR-specialist med inriktning mot arbetsrätt och arbetsmiljö

Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och startade redan 1968. Smak, kvalitet och renlighet har alltid varit Max viktigaste grundbultar som aldrig tummats på. De senaste åren har Max även lagt lika mycket fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Max befinner sig för tillfället i sin största expansionsfas någonsin. För mer information om Max, besök www.max.se .

Vill du vara med i Max expansionsfas?

Utmaningen

Idag driver Max drygt 100 restauranger med över 3500 anställda, organiserade i elva distrikt. Varje distrikt leds av en distriktschef som självständigt driver sin verksamhet med ca tio restauranger. Som HR-specialist inom arbetsrätt och arbetsmiljö erbjuder du stöd främst till distriktscheferna i komplexa ärenden och bidrar med din kunskap gällande de normer och regler som gäller på området. Att stötta i fackliga förhandlingar och att vara Max representant vid tolkning av lagar ingår också som en viktig del i rollen. Max har höga krav på sina interna processer och på att vara en attraktiv och rättvis arbetsgivare, och din roll är därför främst att centralt driva frågorna inom arbetsrätt och arbetsmiljö på en strategisk nivå. Du rapporterar till Personalchefen och ingår i HR-teamet på kontoret på Östermalm i Stockholm.

Din profil/bakgrund

I den här rollen får du möjlighet att använda dina expertkunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö och ta ett helhetsgrepp kring hur de här frågorna drivs och hanteras inom Max. Därför tror vi att du har åtminstone fem års erfarenhet av brett eller specialiserat HR-arbete där frågor kring arbetsrätt och arbetsmiljö utgör en röd tråd. Har du en bakgrund från en bransch som delar restaurangnäringens karaktär är det en stor fördel. Det är också meriterande om du har erfarenhet av HR-frågor i Norge.

Vem är du?

På Max trivs du för att det finns utrymme att vara ansvarstagande, analytisk och pragmatisk. Du tycker det är inspirerande och enkelt att balansera mellan att se helheten och djupdyka i detaljer och utmärkande för dig är att du ser till att reda ut begrepp och komplexa situationer. I den här rollen får du också stor användning av din kommunikativa förmåga – du har lätt för att nå fram till andra människor, du är lyhörd och lätt att samarbeta med.

Vi erbjuder

Max vision är att bli världens bästa hamburgerkedja. Den internationella expansionen är igång och förutom Sverige finns idag restauranger i Norge, Danmark och Förenade Arabemiraten (Dubai, Abu Dhabi och Al Ain). Detta är en möjlighet att få vara med på den stora resan mot visionen.  Du får en viktig roll i HR-teamet, både gällande ditt bidrag till medarbetarnas trivsel och framgång och att forstsätta upprätthålla och utveckla Max som en god arbetsgivare.

Max Hamburgerrestauranger samarbetar med K2 Search i denna rekrytering. Vill du veta mer kring rollen är du välkommen att kontakta:
Katarina Åhlin, rekryteringskonsult | katarina.ahlin@k2search.se
Josefin Cohen, researchkonsult | josefin.cohen@k2search.se
Ansök till tjänsten på www.k2search.se . Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.
Sista ansökningsdag för den här rollen är den 17 januari 2016.

.