Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

HR-specialist med inriktning mot arbetsrätt och arbetsmiljö

Max är sveriges äldsta hamburgerkedja och startade redan 1968. Smak, kvalitet och renlighet har alltid varit max viktigaste grundbultar som aldrig tummats på. De senaste åren har max även lagt lika mycket fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Max befinner sig för tillfället i sin största expansionsfas någonsin.

 

Vill du vara med i max expansionsfas?

Utmaningen

Idag driver max drygt 100 restauranger med över 3500 anställda, organiserade i elva distrikt. Varje distrikt leds av en distriktschef som självständigt driver sin verksamhet med ca tio restauranger. Som hr-specialist inom arbetsrätt och arbetsmiljö erbjuder du stöd främst till distriktscheferna i komplexa ärenden och bidrar med din kunskap gällande de normer och regler som gäller på området. Att stötta i fackliga förhandlingar och att vara max representant vid tolkning av lagar ingår också som en viktig del i rollen. Max har höga krav på sina interna processer och på att vara en attraktiv och rättvis arbetsgivare, och din roll är därför främst att centralt driva frågorna inom arbetsrätt och arbetsmiljö på en strategisk nivå.

Din profil/bakgrund

i den här rollen får du möjlighet att använda dina expertkunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö och ta ett helhetsgrepp kring hur de här frågorna drivs och hanteras inom max. Därför tror vi att du har åtminstone fem års erfarenhet av brett eller specialiserat hr-arbete där frågor kring arbetsrätt och arbetsmiljö utgör en röd tråd. Har du en bakgrund från en bransch som delar restaurangnäringens karaktär är det en stor fördel.

Vem är du?

på max trivs du för att det finns utrymme att vara ansvarstagande, analytisk och pragmatisk. Du tycker det är inspirerande och enkelt att balansera mellan att se helheten och djupdyka i detaljer och utmärkande för dig är att du ser till att reda ut begrepp och komplexa situationer.

Vi erbjuder

max vision är att bli världens bästa hamburgerkedja. Den internationella expansionen är igång och förutom sverige finns idag restauranger i norge, danmark och förenade arabemiraten (dubai, abu dhabi och al ain).

 

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 3