Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

CFO

Sonat är en ledande utvecklingspartner inom Supply Chain Management. Vår affärsidé är att skapa ökad
konkurrenskraft åt våra kunder genom att driva och utveckla deras försörjningsnätverk med
kostnadseffektivitet, reaktionssnabbhet och förändringskraft i världsklass. Sonats verksamhet är indelat i två områden; Outsourcing- och konsultverksamhet samt kommunicerar med marknaden via två affärsområden; Retail och Industri. Sonat har ca 80 anställda, omsätter ca 300 MSEK och har kontor i Stockholm och Örebro. Läs mer på www.sonat.se

Sonat är en ledande utvecklingspartner inom logistik och Supply Chain Management i Norden. Bolaget har utmanande uppdrag hos intressanta kunder samt med ett mycket respekterat namn i branschen. Bolagets medarbetare är specialister med gedigen praktisk erfarenhet. Sonats insatser resulterar i påtagliga förbättringar som ökar dess kunders lönsamhet, kundnöjdhet och konkurrenskraft genom bland annat sänkta kostnader, ökad servicegrad, kvalitet och flexibilitet. 

Som bolagets CFO får du ett stort ansvar att vara delaktig i Sonats fortsatta utveckling. Du är lika trygg i siffrorna som i det strategiska och operativa affärsstödet till VD. Bolagets ekonomifunktion är bemannad med tre mycket kunniga och motiverade medarbetare. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och deltar dessutom i bolagets styrelsearbete.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en intressant och utmanande tjänst i ett mycket utvecklingsorienterat företag med gott rykte. Sonat har en stark företagskultur som karaktäriseras av öppenhet, stolthet och kundfokus.
Miljön är dynamisk och kompetensen hög.

Kvalifikationer

• Solid erfarenhet som ledare för en ekonomifunktion
• Meriterande med tidigare erfarenheter i styrelsearbete
• Erfarenhet från tjänsteföretag och/eller industrin
• Akademisk examen

Egenskaper

• Inkluderande ledare
• Utmärkt analytisk förmåga
• Snabb
• Prestigelös

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Arnold Sjölund på K2 Search AB, tel. 0760-00 18 21. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.