Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chef masterdata och produktinformation

K-rauta ab är ett helägt dotterbolag till finlands största handelskoncern, kesko oyj. Efter att ha slagit upp portarna till första byggvaruhuset i sverige 1996 var k-rauta snart rikstäckande med 20 byggvaruhus från haparanda i norr till malmö i söder. Idag har k-rauta cirka 900 medarbetare i sverige och en omsättning på ca 2 miljarder sek. Verksamheten finns även representerad i finland, norge, baltikum och ryssland.

De senaste åren har k-rauta inlett ett stort förändringsarbete med syfte att modernisera, utmana och förändra både sin egen organisation och byggvarubranschen.

Utmaningen

Det finns ett stort och viktigt arbete att göra på k-rauta när det gäller masterdata och produktinformation.

Som ett led i att rikta fokus mot området har en organisationsförändring genomförts där resultatet är en ny grupp bestående av åtta specialister som rapporterar till dig. Dessa är samlade för att stödja kategoricheferna gällande administrativa uppgifter med ett tydligt helhetsansvar gällande uppläggning av nya artiklar, administrering av masterdata, produkt- och prisinformation gällande kampanjer och marknadstexter samt hantering av bilder (pim).

Ditt ansvar består i att koordinera och planera gruppens arbete för att säkra en harmonisk tillvaro där masterdatan är tillförlitlig och korrekt. Dina insatser kommer också att innebära att organisationen är rustad för att genomföra dess offensiva planer gällande space menagement i butik, b2b och e-handel.

På strategisk nivå ansvarar du för att sätta upp och effektivisera strukturer och processer för masterdata och produktinformation för att underlätta försäljningen i varuhusen och försäljning till b2b-kunden som k-rauta satsar stort på. Ett annat viktigt område är e-handeln där k-rauta har högt ställda förväntningar på att kunna tillgodose sina kunders behov på ett sätt som inte går att jämföra med någon annan i branschen.

Din profil/bakgrund

du får en central roll inom k-rautas organisation och är den som har helhetssyn och kontroll på företagets masterdata. Därför har du en trygg grund kring masterdata och produktinformation, allra helst ur ett detaljhandelsperspektiv. Du har gedigen kunskap och erfarenhet av sap och har säkert arbetat med dess olika moduler under åtminstone 5 år.

I den här rollen kommer du att ha många och breda kontakter internt, bland annat med varuhusen, logistik, försäljning och marknad, så du är en van kommunikatör som tycker om att möta och hjälpa dina kollegor och interna kravställare.

Vem är du?

du drivs av att sätta rutiner och processer för att ha en förutsägbar vardag där hastigt uppkomna frågor kan tas om hand. Därför har du en tydlig bild av målet och vet hur du driver mot att uppnå det.

Kulturen inom k-rauta präglas av en platt struktur utan prestige, där ditt resultat och din personlighet räknas och tas tillvara.

Vi erbjuder

på k-rauta finns alla möjligheter att utvecklas då företaget expanderar och har en mycket god relation till sitt moderbolag kesko. Investeringarna är stora i den svenska verksamheten och beräknas öka ytterligare framöver. Rollen som chef masterdata och produktinformation är en nyinrättad roll där du får stort utrymme att utforma gruppens mål och vägen dit. Dina insatser kommer också att göra stort avtryck och betyda mycket för många internt på k-rauta.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se . Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 2