Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Driven projektledare och chef

Tema är ett av Sveriges ledande företag inom arkitektur, landskapsarkitektur och projektledning. Idag består Tema av 190 medarbetare varav 60 inom affärsområde Projektledning. Tema leder projekt inom bygg och fastigheter, genom alla faser och når uppsatta mål med ett effektivt arbetssätt, rätt metodik och rätt fokus. Temas kunder är både privata och offentliga.

Som chef för projektledarna på Tema i Stockholm ansvarar du idag för 15 medarbetare och rapporterar direkt till vd samt affärsområdeschef. Du fokuserar på gruppens utveckling och hur ni tillsammans ska arbeta för att bli än mer framgångsrika på marknaden. I ett företag där projektledare, arkitekter och landskapsarkitekter sitter under samma tak är samarbete a och o för att nå uppsatta mål.

Du arbetar som projektledare inom fastighets- och byggbranschen. Du är en tydlig ledare och har ett brett kontaktnät i branschen. Du har haft minst en ledarposition med personal- och budgetansvar.

Vi erbjuder

Kombinationen av att arbeta i projekt, ledarskap och affärsmässighet gör detta till en utmanade roll i ett spännande företag. Tema befinner sig i en expansiv fas och ambitionen är att din avdelning ska växa. På 2-3 år ska vi vara minst 30 medarbetare inom projektledning i Stockholm. Det innebär att du får vara med och bygga och skapa ett framgångsrikt lag. På Tema har vi kapacitet att hantera stora projekt samtidigt som det är korta och snabba beslutsvägar internt.

Temas vision är att ge branschens bästa service. Som kund till Tema ska man inte bara vara nöjd med slutresultatet. Man ska vara nöjd med samarbetet hela vägen till målet.

Kvalifikationer

• Minst 15 års erfarenhet av att arbeta inom bygg- och fastighetsbranschen och som konsult och projektledare
• Civilingenjör med inriktning bygg/fastighet
• Erfarenhet av personal- och budgetansvar

Egenskaper

• Tydlig ledare
• Handlingskraftig och driven
• Affärsmässig
• Utåtriktad
• Lagspelare

Läs mer om Tema på www.temagruppen.se

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Ulf Lindén på K2 Search AB, e-mail ulf.linden@k2search.se alternativt Josefin Cohen på josefin.cohen@k2search.se . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Ansök tjänsten på www.k2search.se .

Executive Search se.