Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsutvecklare, Bostad

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 400 medarbetare som arbetar mot samma mål – att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Med vår kooperativa värdegrund är Riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Här får du ett jobb med rum för hela livet! Läs mer på www.riksbyggen.se

Riksbyggen, med sina tre affärsområden Bostad, Fastigheter och Fastighetsförvaltning, står inför spännande utmaningar med att utveckla affärsverksamheten. Affärsområde Bostad arbetar med nyproduktion samt ombyggnation av bostäder och är indelat i fyra geografiska regioner, vilka i sin tur är indelade i ett antal marknadsområden.

Rollen som Affärsutvecklare inom Region Öst är en nyinrättad roll. Du kommer att ansvara för markstrategi och förvärv av mark i regionen. Regionen har offensiv strategi för att öka produktionen i regionen och som Affärsutvecklare har du en nyckelroll i detta arbete. Region Öst omfattar Örebro län, Västmanland, Östergötland, Kronobergs län, Kalmar län, Blekinge samt Gotland. Du kommer att arbeta såväl operativt som strategiskt med markanskaffning för bostäder; från ansvar för markstrategin till första kontakt och slutligen förvärv. Rollen innebär mycket kontakter externt med markägare, kommuner i regionen och andra myndigheter.

En förutsättning för att lyckas i rollen är att du har erfarenhet av markförvärv, förhandlingsvana och förståelse för produktionsprocessen. Du agerar i nära samarbete med de två marknadsområdescheferna inom Region Öst, Affärsområde Bostad, och rapporterar direkt till regionchefen. Som Affärutvecklare ingår du i regionledningen och deltar i övergripande lednings- och utvecklingsarbete i regionen. Tjänsten som affärsutvecklare inkluderar en hel del resor i regionen. Vi ser gärna att du utgår från Stockholm eller Västerås.

Vi erbjuder

Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. För rätt person innebär aktuell roll ett fritt arbete med goda möjligheter att få vara med och göra skillnad. Du stimuleras av utmaningar och ser möjligheter. Riksbyggen erbjuder goda karriärmöjligheter internt.

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa av fortsatt utveckling i vår expansiva region Öst.

Du har:
• dokumenterad erfarenhet av markförvärv, gärna från bostadssidan
• framgångsrikt lett förhandlingar och kan bedöma pris och risk i samband med markanskaffning
• kunskap om affärsjuridik och har vana att göra bolagsaffärer
• förståelse för produktionsprocessen och miljömässiga konsekvenser
• erfarenhet från större företag eller kommun för att förstå de regelverk som finns att förhålla sig till
• akademisk utbildning, t.ex. lantmätare, jurist eller ekonom

Som person är du affärsmässig, målinriktad och strukturerad. Du gillar att samarbete och har en utpräglad förmåga att skapa förtroende och bygga relationer. Vidare är du självgående, analytisk och trygg i dig själv med hög integritet.

Eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av Patrik Peter på K2 Search AB, tel. 070-977 55 80. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi kommer att läsa ansökningar löpande varför vi ber dig att ansöka tjänsten snarast. Ansök tjänsten på  www.k2search.se

Executive Search se.