Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärs- och Projektutvecklare Göteborg

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. Vi är samtidigt en av sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare som arbetar mot samma mål – att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Med vår kooperativa värdegrund är riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Riksbyggen står inför en kraftig ökning av nybyggnation och driver flera intressanta och utmanande bygg- och stadsutvecklingsprojekt i göteborg. Riksbyggen deltar redan nu i utvecklingen av cirka 20 projekt i göteborg bl a kring masthugget och järntorget, eriksberg, högsbo, munkebäck, selma lagerlöfs torg, björlanda m fl. Men vi vill vara med på fler ställen och rustar oss nu för att kunna ta oss an ännu fler visionära stadsutvecklingsuppgifter. Aktuell tjänst ingår i affärsområde bostad göteborg.

Att vara affärs- och projektutvecklare hos riksbyggen innebär att du aktivt söker efter mark eller byggrätter och därefter leder utvecklingen av dessa projekt i tidiga skeden. Stort fokus ligger på att utveckla affärer och arbeta kostnadseffektivt. I nära samarbete med marknadsområdeschefen görs och presenteras detaljerade planer för hur bostadsprojekten ska utformas.

I uppdraget ingår bland annat att i samverkan med olika partners och i konsortier, ta fram hållbara kreativa idéer kring stadsutveckling för att på bästa sätt medverka till att skapa attraktiva boenden och boendemiljöer i göteborg. Som affärs- och projektutvecklare sätter man upp ett team för varje unikt projekt, du ansvarar för affärsplanen i projekten och hanterar både avtal och förhandlingar. I din roll verkar du aktivt för en öppen dialog med dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation och säkerställer att dina kollegor och samarbetspartners förstår vilka mål ni tillsammans skall uppnå. I ditt ansvar ingår även att skapa ett gott samarbete med kommunen, externa konsulter och entreprenörer. Du är en förebild avseende företagets värderingar.

Vi erbjuder

vi erbjuder dig egenpåverkan, stimulerade arbetsuppgifter, egen utveckling med goda karriärmöjligheter, frihet att planera och förlägga ditt arbete, trygghet och framför allt trevliga och kunniga kollegor. Dessutom bra arbetsvillkor. Att riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder är garanten för våra arbetsvillkor.

Kvalifikationer

• +10 års erfarenhet från att ha arbetat med och ansvarat för nybyggnadsprocesser
• erfarenhet från arbete med någon form av stadsutveckling eller stadsplanering
• erfarenhet av och genuint intresse för nytänkande inom stadsutveckling, hållbart boende, miljö- och klimatsmarta lösningar
• van vid att jobba mot konkreta uppsatta mål
• relevant akademisk examen

Egenskaper 

• lyhörd
• modig
• handlingskraftig – eget driv
• kommunikativ
• tar initiativ – kontakt med olika parter
• affärsinriktad
• ser möjligheter

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611