Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsområdeschef, Stockholm

I koncernen business support ingår dotterbolagen svenska storesupport bemanning ab och svenska storesupport ab. Bolagen är verksamma i handelsledet. Storesupport är rikstäckande, med kontor i stockholm, göteborg och malmö.
storesupport arbetar med uthyrning och rekrytering inom fackhandel, dagligvaruhandel och dess leverantörer. Inom dessa branscher utför de även om- och nybyggnationer, för butiker och inredningsföretag. Supportgruppen i stockholm startades för 10 år sedan och har sedan dess haft en mycket positiv tillväxt.

Vi erbjuder
i rollen som affärsområdeschef kommer du att erbjudas goda möjligheter att påverka din egen roll, utveckling samt företagets framtid med det uttalade målet att kunna bolagisera affärsområdet och kunna ta rollen som vd. Storesupport är ett framgångsrikt och välmående bolag med en entreprenörmässig miljö med korta beslutsvägar samt högt till tak där du kommer att arbeta nära affärsutvecklingsansvarig. Företagskulturen kännetecknas av en rakhet och tydlighet, snabbhet och enkelhet samt ett starkt engagemang och teamkänsla.

Kvalifikationer
• minst fem års försäljningserfarenhet med goda resultat, varav några år inom bemanningsbranschen
• meriterande med erfarenhet inom detaljhandeln och därmed ett stort upparbetat kontaktnät mot logistikansvariga och lagerchefer
• Önskvärt med erfarenhet inom lager och logistik

Egenskaper
• stark egen drivkraft och mycket målinriktad
• självgående och initiativrik
• ekonomiskt sinnad och kunna räkna på entreprenader
• anpassningsbar och flexibel i en föränderlig miljö

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 3