Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare Ombyggnad Göteborg

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. Vi är samtidigt en av sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare som arbetar mot samma mål – att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Med vår kooperativa värdegrund är riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Riksbyggen står inför en kraftig ökning av ombyggnadsprojekt och söker därför ytterligare en projektledare till vår ombyggnadsverksamhet i göteborg. Som projektledare på riksbyggen är du drivande och ledande i hela ombyggnadsprocessen, från införsäljning till garantibesiktning. Du kommer att ha ett nära samarbete med främst tekniska förvaltare och ekonomer inom vår fastighetsförvaltning liksom med dina kollegor inom ombyggnadsverksamheten. Aktuell tjänst ingår i affärsområde bostad göteborg.

Som projektledare har du ansvar för att initiera och genomföra ombyggnadsprojekt i bostadsrättsföreningar, med riksbyggens unika ombyggnadsavtal där riksbyggen erbjuder föreningarna fastprisavtal som totalentreprenör. Du leder utredningar, projekteringsarbeten, upprättar förfrågningsunderlag samt handlar upp projektörer och entreprenörer. Du är ansvarig för projekt- och byggledning och för att projekten genomförs i enlighet med ställda förväntningar samt ansvarar för budget och prognosarbete i egna ombyggnadsprojekt.

Vi söker dig som är byggnadsingenjör eller motsvarande samt har erfarenhet av att driva och ansvara för ombyggnadsprojekt, gärna av flerbostadshus. Du är etablerad i bygg- och fastighetsbranschen, har erfarenhet och känner dig trygg i att ackvirera ombyggnadsarbeten samt att arbeta med styrelser i bostadsrättföreningar. Som projektledare inom vår ombyggnadsverksamhet arbetar du nära våra kunder vilket kräver att du har ett genuint intresse för andra människor och känner dig bekväm i att föra en dialog med lekmän såväl som med professionella i ditt arbete.

Vi erbjuder

vi erbjuder dig egenpåverkan, stimulerade arbetsuppgifter, egen utveckling med goda karriärmöjligheter, frihet att planera och förlägga ditt arbete, trygghet och framför allt trevliga och kunniga kollegor. Dessutom bra arbetsvillkor. Att riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder är garanten för våra arbetsvillkor.

Kvalifikationer

• erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen
• erfarenhet från att ha arbetat med och ansvarat för ombyggnadsprocesser
• van vid att jobba mot konkreta uppsatta mål
• relevant akademisk examen

Egenskaper

• relationsbyggare
• affärsmässig
• handlingskraftig – eget driv
• förtroendeingivande

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611