Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager Vertical Market

Oki utvecklar, tillverkar, marknadsför och supporterar dokumentlösningar för professionella användare i företag och organisationer. Genom kompetenta återförsäljare säljs och supporteras färgskrivare, svartvita skrivare och multifunktionslösningar runt om i landet. Som ett globalt varumärke med över 125 års erfarenhet och bland de största leverantörerna av skrivare, garanterar vi tekniskt ledande lösningar med marknadsledande lokal support till konkurrenskraftiga priser.

I en bransch som ständigt utvecklas är oki systems ett bolag som kommit långt i transformationen från försäljning av hårdvara till att kunna erbjuda sina kunder flera innovativa lösningar inom dokumenthantering.

I rollen ansvar du för är att driva försäljningen av oki systems hela produktportfölj med fokus på medelstora till stora företag. Du ansvarar för alla delar i säljprocessen och arbetar för att nå din säljbudget och dina tillväxtmål. Stort fokus kommer läggas på nykundsbearbetning med avsikt att skapa tillväxt med hjälp av nya kunder.

Du kommer att rapportera direkt till nordic sales director vertical market.

Vi erbjuder

en spännande roll i en omväxlande miljö. Oki systems befinner sig i en expansiv fas med nya produktområden samt en ny intressant organisationsstruktur. I denna transformationsfas så finns stora möjligheter att påverka. Företagsklimatet präglas av en familjär stämning och av att man skall ha kul på arbetet.

Kvalifikationer

vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av försäljning inom print/copy/dokumenthantering alternativt annan lösningsförsäljning eller erfarenhet från branscher där man gått ifrån hårdvaru- till lösningsförsäljning. Att ha erfarenhet av att arbeta b2b inom dessa område är ett krav. Du skall också ha flerårig erfarenhet av att göra affärer samt ha en god förhandlings- och presentationsvana. Goda kunskaper i engelska, skriftligt och muntligt, är ett krav.

Egenskaper

som person har du ett starkt driv, hög energinivå och vilja att prestera förstklassigt i alla situationer. Du har en god social kompetens med förmåga att lyssna och skapa långsiktiga relationer.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 0