Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Kategorichef

Gigant marknadsför ett heltäckande produktsortiment för attraktiva, effektiva och säkra arbetsplatser till lager, industri och verkstad. Företaget har funnits på marknaden i över 20 år och är idag Nordens ledande leverantör av arbetsplatsutrustning. En position som uppnåtts genom ett ständigt fokus på nya och ofta även skräddarsydda lösningar. Företaget har egen produktion, design och konstruktion. Gigant ingår i B&B TOOLS – en internationell handelskoncern som riktar sig mot industri- och byggsektorn. Koncernen omsätter cirka 8 miljarder SEK per år och har cirka 2 700 medarbetare. B&B TOOLS grundades 1906 och är sedan 1976 noterade på Nasdaq Stockholm.
För mer information; www.gigant.se alt www.bb.se

Som kategorichef ansvarar du för den totala utvecklingen av kategorin i syfte att säkra bolagets tillväxt via ett attraktivt och lönsamt erbjudande som stärker vår konkurrenskraft och löser behoven på morgondagens industriarbetsplats. Kategorichefen tar fram och implementerar strategi och affärsplan för kategorin och lanserar erbjudandet till marknaden.

Tjänstens placering är i Alingsås.

Vi erbjuder

En spännande och utmanande tjänst med intressanta och ansvarsfulla arbetsuppgifter i ett företag med stor potential till utveckling. Företaget ingår i en spännande koncern som befinner sig i mitten av en förändringresa: utvecklas från att vara en ”klassiskt” grossist som säljer sina standardiserade produkter efter katalog till att bli en helhetsleverantör som erbjuder specialanpassade lösningar genom att sälja in även kompetens och utbildningar.

Vi söker dig som

– Har 3-5 års erfarenhet av projektledning.
– Har haft helhetsansvar för sortiment
– Är strukturerad
– Har en affärsmässighet.
– Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
– Har god branschkompetens
– Besitter förmågan att kunna utveckla och kommersialisera produkter/erbjudande

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Lena Serner tfn 0702-900 995 eller Matilde Castoldi, tfn 0735-21 65 01. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se

.