Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Product Manager

Car-o-liner group är världsledande leverantör av högkvalitativa, teknologiskt avancerade system för reparationer och inspektioner i fordonsindustrin. I mer än 40 år har vi försett industrin med innovativa lösningar, teknisk utveckling och utbildning. I car-o-liner group ingår varumärkena car-o-liner, josam och truckcam. Car-o-liner förser personbilsindustrin med system för reparation av krockskadade fordon medan josam och truckcam fokuserar på hjulinställning och riktning inom den tunga fordonsindustrin.
Car-o-liner group har sitt huvudkontor i göteborg och finns representerade i stora delar av världen.

Car-o-liner har med sina utrustningar som bas påbörjat en förflyttning mot alltmer integrerade system och lösningar vilket inkluderar effektivitetslösningar, planeringssystem, information, elektroniska mätsystem etc.

Denna utveckling inom car-o-liner, från ett traditionellt företag med fokus på produktion och försäljning av hårdvara för reparation av kollisionsskadade fordon, till ett företag med fokus på system och lösningar, ställer nya krav på kompetens, både teknisk men också kring affärs- och marknadsarbete. För att lyckas nå ut på marknaden med nya produktområden behöver car-o-liner nu förstärka organisationen med en produktchef.

I rollen som produktchef har du fullt budget- och resultatansvar för produktområdet. Du driver och utvecklar produktlinjen i enlighet med utvecklingen på marknaden. Du jobbar aktivt med att utveckla servicenivån. Du tillgodoser att produkterna uppfyller lagar och andra krav, t.ex. Ce märkning. Som produktchef har du också ansvaret för marknadsintroduktionen av nya produkter/tjänster.

Vi erbjuder

vi erbjuder en spännande nyckelposition i ett expansivt företag. Car-o-liner konstruerar framtidens system redan idag med en utveckling som ligger i framkant inom både utformning och användarvänlighet. Bolaget är marknadsledande och inne i en fas med stark internationellt tillväxt. Car-o-liner har starka och tydliga värderingar, något som ytterligare bidrar till den starka och unika positionen. Värderingarna är riktlinjer för hur man driver verksamheten och fattar beslut samtidigt som de underlättar för organisationen att agera konsekvent inom alla delar av car-o-liner världen över.

Kvalifikationer

• minst fem års relevant arbetslivserfarenhet från produktansvar, försäljning eller utveckling.
• bra förståelse och erfarenhet av teknik och digitalisering.
• affärs- och marknadsinriktad med vana att kravställa och förhandla.
• erfarenheter från konceptuell utveckling av produkter
• intresse och/eller erfarenhet av att jobba globalt

Egenskaper

• driven och proaktiv
• nytänkande och entreprenöriell
• strukturerad
• lösningsfokuserad
• pedagogisk och kommunikativ
• prestigelös

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611