Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Syd

Swedish Match är ett unikt företag med sitt utbud av marknadsledande varumärken inom snus, övriga tobaksprodukter samt tändstickor och tändare. Koncernens verksamhet är global med en nettoomsättning uppgående till ca 12 500 MSEK. Vårt företag Swedish Match Industries AB är en av världens ledande tillverkare av tändstickor med produktionsenheter i Tidaholm och Vetlanda. Vi omsätter ca 300 MSEK och har ca 200 anställda. Vi är certifierade mot ISO 9001/14001 och FSC®

Vill Du vara med och vidareutveckla regionen i södra Sverige inom vår Field Operation organisation?

Då vår nuvarande Regionchef går i pension efter sommaren söker vi nu dennes ersättare.
Du kommer att ingå i Field Operations ledningsgrupp och rapporterar direkt till vår Field Operation Manager.

Utmaningen

Syftet med rollen är att planera, leda och kontrollera försäljningsaktiviteterna i regionen, så att uppsatta försäljningsmål uppnås. Vidare handlar rollen om att ytterligare förstärka varumärken samt säkra upp att organisationen arbetar på ett effektivt och rätt sätt, enligt uppsatta policys och riktlinjer. Du har fullt personalansvar för Field Sales teamet i regionen som består av 10 säljare.

Din bakgrund/profil

Vi söker en erfaren ledare som är van vid att leda ett försäljningsteam. Du har god förståelse för affärslogiken och kommer troligtvis från FMCG, DVH och/eller servicehandeln. Du trivs i en operativ säljledarroll och är aktiv med att coacha och stötta säljarna i deras arbete. Vi ser gärna att du varit med att driva ett förändringsarbete och kan beskriva detta för oss.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som Regionchef tror vi att du är har ett starkt affärsdriv, är stark inom förhandling samt har en naturlig pondus. Du bör också ha en strategisk höjd samt goda ledaregenskaper. Vidare tror vi att du har ett innovativt synsätt, är nytänkande och bra på att se möjligheter och lösningar. Du har en stark drivkraft och vilja att göra ett avtryck och skapa resultat tillsammans med ett bra team.
Vi tror även att du trivs i ett företag i förändring där du får möjlighet att bidra med dina erfarenheter.

Vi erbjuder dig

Swedish Match vision är “En värld utan cigaretter” och våra kärnvärden är Passion, Ägarskap, Kva-litet och Innovation. Dessa grundpelare har stor genomslagskraft i vårt dagliga arbete, och för oss är varje enskild medarbetare en avgörande del av vårt vinnande lag. På Swedish Match ges du möjligheten att bli en del av ett företag med både stolt tradition och stark innovationskraft. Vi vet att en bra arbetsplats har en jämn fördelning av män och kvinnor, och att den präglas av öppenhet mot olika kulturer. Detta arbetar vi strategiskt med i vårt jämställdhets- och mångfaldsarbete.

Du får möjlighet att komma in i en spännande och bred roll i ett bolag som är i en förändringsfas. Du kommer få stora möjligheter att påverka, driva och skapa något riktigt bra! Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av ditt engagemang och driv. Berätta gärna för oss vad det är som lockar dig med denna roll och varför du vill anta den här utmaningen!

Övrigt

Placeringsort Malmö. Resor ingår som en del i rollen, främst i regionen, som är; Skåne, Blekinge, Kalmar, Jönköping, Båstad. Även resor till Stockholm till vårt huvudkontor.

Swedish Match samarbetar med K2 Search i denna rekrytering.
Vill du veta mer är du välkommen att ta kontakt med:
Eva Backstam | 076-000 18 20 eller Johanna Mattsson | 073-521 65 00
Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
Ansök till tjänsten på www.k2search.se .
Välkommen med din ansökan!

Executive Search se.