Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business & Project Associate

Oavsett var du bor eller arbetar ser vi på QleanAir Scandinavia att det är vårt uppdrag att se till att du kan andas ren luft. Vi utvecklar, formger och säljer lösningar för rena och kontrollerade miljöer, och produktportföljen består av industriell luftrening, skydd mot passiv rökning och skräddarsydda renrumslösningar. Vi är världsledande när det gäller att lösa specifika utmaningar relaterade till miljö, säkerhet och hälsa och erbjuder teknik som förädlar och renar luften du andas. För mer information: www.qleanair.se

Ambitionsnivån är hög inom QleanAir Scandinavia. Att tillhandahålla ren luft är en av dagens och morgondagens största utmaningar, och att sträva efter att vara i framkant på området kräver en organisation, en kultur och en framåtanda som sticker ut. Som om detta inte vore nog, är det ett självklart mål för QleanAir att inta och behålla en ledande position på en global marknad inom sina tre produktområden.

I arbetet med att uppfylla ambitionerna och målen behöver QleanAir ett tillskott i sin organisation, som kan driva olika interna projekt och processer kopplade till att stötta försäljning, utveckling och marknad. Detta är en unik möjlighet att komma in i ett företags tillväxtresa om du vill skapa resultat, göra skillnad och utvecklas.

Rollen

Rollen som Business & Project Associate är ny och innebär att arbeta nära och rapportera till företagets Executive Vice President, ansvarig som europeisk försäljningschef tillika affärsområdeschef för det största produktområdet Smoke Solutions. Dina kontaktytor och ansvarsområden blir många och breda; du blir en självklar kontaktpunkt för de flesta funktioner internt och i synnerhet för utvecklingsavdelningen och den europeiska säljstyrkan.

Faktorerna som möjliggjort QleanAirs framgång är den intensiva marknadsbearbetningen och produkt- samt affärsutvecklingen. Kunderbjudandet består av unika lösningar anpassade till varje kunds behov, vilket gör att varje uppdrag kräver stort engagemang från QleanAirs anställda. I din roll blir detta extra tydligt, då du utgör en viktig länk mellan försäljning, utveckling och leverans. Detta innebär att du medverkar i projektmöten, sammanställer kunders återkoppling på produkterna och koncepten samt tar fram underlag till lönsamhetskalkyler. Du koordinerar även företagets säljutbildningar och ansvarar för företagets kundhanteringssystem.

I rollen ingår också arbete med marknadsfrågor; du arbetar med globala konkurrensanalyser och marknadssegmentering, samt stöttar marknadsavdelningen i framtagandet av marknadsmaterial.

Vi erbjuder

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta i ett företag som har tagit sig an uppgiften att lösa en av vår tids mest kritiska utmaningar. Drivs du samtidigt av att befinna dig nära både affären och tekniken, omgärdad av kompetenta och drivna kollegor, är detta rollen för dig.

QleanAir är ett i grunden svenskt företag med global närvaro, och dess tillväxtresa har bara börjat. Företaget erbjuder produkter i premiumsegmentet och kunderna befinner sig i vitt skilda branscher och verksamhetsområden.

Att komma in som Business & Project Associate innebär att du får möjlighet att visa vägen gällande projekthantering, struktur och stöttning internt. Du kommer att synas och uppmärksammas eftersom ditt arbete resulterar i hett eftertraktad information, proaktivitet och överblick – faktorer som är avgörande för att företaget ska kunna växa och utvecklas enligt plan. Du får också möjlighet att arbeta internationellt, främst inom men även utanför Europa.

Eftersom rollen är ny har du alla möjligheter att forma den, och i takt med QleanAirs expansion växer dina ansvarsområden i rollen och dina möjligheter att utvecklas i företaget.

Din profil/bakgrund

Du har några års erfarenhet från en kundnära roll i en projektdriven verksamhet efter dina högskolestudier. Kanske har du haft internationella kontakter, eller ser det som en spännande utmaning i din nästa roll. Du är intresserad av teknik och affärer och har lätt för att kommunicera på svenska och engelska.

Vem är du?

Du är utåtriktad och engagerad, vilket gör att du har lätt för att skapa och bibehålla kontakt med olika personer och funktioner. Du är analytisk och drivande, tar initiativ och har lätt för att se helheter. Du är också strukturerad och är van vid att prioritera mellan dina olika arbetsuppgifter.

QleanAir Scandinavia samarbetar med K2 Search i denna rekrytering. Vill du veta mer kring rollen är du välkommen att kontakta:
Katarina Åhlin, rekryteringskonsult, katarina.ahlin@k2search.se
Petter Pålsson, researchkonsult, petter.palsson@k2search.se

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! Ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

 

.