Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Business & Project Associate

Oavsett var du bor eller arbetar ser vi på qleanair scandinavia att det är vårt uppdrag att se till att du kan andas ren luft. Vi utvecklar, formger och säljer lösningar för rena och kontrollerade miljöer, och produktportföljen består av industriell luftrening, skydd mot passiv rökning och skräddarsydda renrumslösningar. Vi är världsledande när det gäller att lösa specifika utmaningar relaterade till miljö, säkerhet och hälsa och erbjuder teknik som förädlar och renar luften du andas.

Ambitionsnivån är hög inom qleanair scandinavia. Att tillhandahålla ren luft är en av dagens och morgondagens största utmaningar, och att sträva efter att vara i framkant på området kräver en organisation, en kultur och en framåtanda som sticker ut.

I arbetet med att uppfylla ambitionerna och målen behöver qleanair ett tillskott i sin organisation, som kan driva olika interna projekt och processer kopplade till att stötta försäljning, utveckling och marknad.

Rollen

rollen som business & project associate är ny och innebär att arbeta nära och rapportera till företagets executive vice president, ansvarig som europeisk försäljningschef tillika affärsområdeschef för det största produktområdet smoke solutions.

Faktorerna som möjliggjort qleanairs framgång är den intensiva marknadsbearbetningen och produkt- samt affärsutvecklingen. Kunderbjudandet består av unika lösningar anpassade till varje kunds behov, vilket gör att varje uppdrag kräver stort engagemang från qleanairs anställda. I din roll blir detta extra tydligt, då du utgör en viktig länk mellan försäljning, utveckling och leverans. Detta innebär att du medverkar i projektmöten, sammanställer kunders återkoppling på produkterna och koncepten samt tar fram underlag till lönsamhetskalkyler.

I rollen ingår också arbete med marknadsfrågor; du arbetar med globala konkurrensanalyser och marknadssegmentering, samt stöttar marknadsavdelningen i framtagandet av marknadsmaterial.

Vi erbjuder

detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta i ett företag som har tagit sig an uppgiften att lösa en av vår tids mest kritiska utmaningar.

Qleanair är ett i grunden svenskt företag med global närvaro, och dess tillväxtresa har bara börjat.

Att komma in som business & project associate innebär att du får möjlighet att visa vägen gällande projekthantering, struktur och stöttning internt. Du kommer att synas och uppmärksammas eftersom ditt arbete resulterar i hett eftertraktad information, proaktivitet och överblick – faktorer som är avgörande för att företaget ska kunna växa och utvecklas enligt plan.

Eftersom rollen är ny har du alla möjligheter att forma den, och i takt med qleanairs expansion växer dina ansvarsområden i rollen och dina möjligheter att utvecklas i företaget.

Din profil/bakgrund

du har några års erfarenhet från en kundnära roll i en projektdriven verksamhet efter dina högskolestudier. Kanske har du haft internationella kontakter, eller ser det som en spännande utmaning i din nästa roll.

Vem är du?

du är utåtriktad och engagerad, vilket gör att du har lätt för att skapa och bibehålla kontakt med olika personer och funktioner. Du är analytisk och drivande, tar initiativ och har lätt för att se helheter.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se – vi ser fram emot att höra av dig! ansökningar och kontakter behandlas självfallet konfidentiellt.

 

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 3