Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef företag

Solidar hjälper sina kunder att kartlägga och få bättre kontroll på sitt pensionssparande, sina sjukförsäkringar och sitt livskydd. Dessutom erbjuds rådgivning kring pension, direktsparande och fondförvaltning. Bolaget har vuxit rejält sedan starten 2003, företaget grundades i umeå och har idag även kontor i stockholm. Vår kunskap, strategi och långsiktighet gör oss till en av marknadens starkaste aktörer. Solidar förvaltar 24 miljarder och har omkring 100 000 kunder. Solidar har blivit utsedda till dagens industris ”Årets gasell” sju år i rad.

Solidar är en stark koncern som vuxit kraftigt och vi fortsätter nu vår expansion med att ytterligare stärka distributionen och söker en försäljningschef företag till stockholmskontoret.

I rollen som försäljningschef på solidar pension kommer du att ansvara för att bygga upp en ny kanal mot företag. Denna tjänst är helt ny och du förväntas att bidra till utvecklingen av tjänsten försäljningschef samt vidareutveckling av nya produkter och tjänster. Fokus kommer att ligga på att ”bygga företag i företaget”. Du kommer att ingå i en enhet som ska hjälpa privatpersoner på företag med sparande på kort och lång sikt. Tjänsterna du kommer erbjuda bygger på en ny modell som solidar använt framgångsrikt mot privatpersoner.

Vi erbjuder

har du någon gång arbetat i ett bolag som växer och haft den där härliga känslan av vara med om något historiskt? om du vill du arbeta i en miljö som kännetecknas av stort kund- och affärsfokus, omtänksamhet och personlig utveckling, – då är solidar rätt plats för dig.

Kvalifikationer

sökande till tjänsten ska ha minst tre års arbetslivserfarenhet inom finansiella sektorn och erfarenhet av försäljning till företag.
vi söker en försäljningschef med ekonomiutbildning samt swedsec- och insureseclicens.
erfarenhet av att arbeta med pension är meriterande liksom erfarenhet av att bygga upp en verksamhet.

Egenskaper

du bottnar väl i vår värdegrund eftersom du är ansvarsfull, aktiv och personlig, du är även utåtriktad, socialt kompetent samt en inspirerande medmänniska. Du gillar att arbeta i team och kan dela med dig av kunskap till andra. För att rådgöra kring människors sparande måste du inge förtroende med välgrundade kunskaper och leverera personlig service. Du tycker om att arbeta mot högt satta mål. Du är energirik och får saker att hända och levererar med kvalitet.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 2