Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Enhetschef för Individ- och Familjeomsorgen

Åtvidabergs kommun ligger i Östergötlands län, kommungränsen ligger ca 1,5 mil från linköping. I kommunen bor idag cirka 11 500 invånare, varav ca 8 000 i centrala Åtvidaberg. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med vacker natur, sjöar, bad och ett rikt djur- och friluftsliv. De har även en intressant bruks-, industri- och fotbollshistoria. I Åtvidaberg kan man hitta förutsättningar för ett bra liv i form av boende, skola, fritid, omgivningar, trygghet och atmosfär. Kommunens vård och omsorgsförvaltning (vof) är uppdelad i olika verksamhetsområden, där ”trygghet, arbete och försörjning” är ett område.

Åtvidabergs kommun söker en enhetschef för individ- och familje-omsorgen (ifo). Som enhetschef har du ett budgetansvar och ett ansvar för ca 18 medarbetare där en stor del av uppgiften är att handleda och coacha personalen. Du sitter med i områdets ledningsgrupp tillsammans med områdeschefen och övriga enhetschefer. Som enhetschef leder du även kvalitetsarbetet och utvecklingsfrågor samt har arbetsmiljöansvar för enheten.

Vi tror du har lång arbetslivserfarenhet från liknande verksamhet med erfarenhet av myndighetsutövning, gärna i någon form av ledarroll eller chefsroll.

Detta är en roll för dig som brinner för ledarskap och att utveckla dina medarbetare.

Åtvidaberg är en mindre kommun där det finns frihet att pröva nya metoder och utveckla verksamheten. En annan fördel är att det finns en närhet till myndigheten, en flexibilitet och en påverkansmöjlighet på sin yrkesroll. Som enhetschef erbjuds du även en utbildning i ledarskaps-utveckling.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611